Det sker

Derfor er det fedt at spille Sims 3

Af Annonce 3. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du helt pjattet med spillet Sims 3? Vær med i en konkurrence om fede præmier ved at fortælle, hvad du synes, der er det bedste ved at spille Sims 3.

The Sims 3 er gigasjovt, og her på redaktionen kan vi få mange timer til at gå med det sjove spil. Men hvad synes du egentlig, der er det allerbedste ved at spille The Sims?

Læs også: One Direction: Her er vores favorit apps.

I samarbejde med The Sims udlodder vi nogle fede præmier til dem, der er megafans af The Sims. Se her, hvad du skal gøre for at være med i konkurrencen:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

• Når du er i fuld gang med at spille The Sims 3, så tag et screendump (tryk PrtScrn og sæt billedet ind i en mail ved at trykke Ctrl+V) eller tag et billede af computerskærmen med din telefon. Du kan for eksempel tage et billede af en af dine yndlingsscener i spillet.

• Send billedet til os sammen med en tekst, hvor du skriver, hvad der er det fedeste ved at spille The Sims, hvad du elsker mest ved spillet eller hvorfor du bare ikke kan lade være med at spille det sjove spil. Send mailen til redaktionen@viunge.dk.

Læs også: Jeg keder mig, hvad skal jeg lave?

Hvad kan du vinde?
Vi udlodder tre gavekort til Fona, så du kan shoppe amok i Sims-spil eller andre fede ting:

1. præmie: 2.500 kroner
2. præmie: 1.000 kroner
3. præmie: 625 kroner

De bedste, flotteste og sjoveste billeder bliver vist her på viunge.dk. Skynd dig i gang med at spille og deltag i konkurrencen - konkurrencen slutter den 20. oktober.

Læs også: Sjov på YouTube: Her er læsernes top 10 videoer.

© 2013 Electronic Arts Inc. EA, EA logoet, Maxis, Maxis logoet, Origin, Origin logoet, The Sims og The Sims 3 logoet er varemærker tilhørende Electronic Arts Inc. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere.

Bliv fan af The Sims på facebook.

MestLæste