Mit liv

Derfor elsker vi sommerregn

Af Line Sølvhøj Jensen 9. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Synes du, at det er trist, når det regner udenfor? Så er det fordi, du endnu ikke har opdaget alle de gode ting, der er ved sommerregn!

Det behøver slet ikke at være trist og kedeligt, når det regner udenfor om sommeren. Vi har fundet 15 gode grunde til at elske sommerregn. Tjek dem ud her:

Se lækre regnvejrs-accessories her.

1. Du kan finde din allersejeste paraply frem og gå udenfor uden at få vådt hår eller tøj. Se fede paraplyer her.

2. Du har en undskyldning for ikke at cykle i skole.

3. Du kan tænde levende lys og hygge max på dit værelse.

4. Du kan kravle under dynen og se alle de skønne tøsefilm.

5. Du slipper for, at din mor siger, du skal huske at komme udenfor og få noget frisk luft.

6. Du har nu tiden til at tage fodbad og få ordnet dine fødder, så de er klar til at hoppe i sandalerne, når solen igen titter frem.

7. Du har en perfekt undskyldning for at sidde indenfor foran computeren, selv om det er sommer. Måske er det nu, du skal bruge tiden på at oprette din egen blog?

8. Varm kakao hører sig ikke kun til om vinteren. Regnvejr er en perfekt anledning til at snuppe en kop varm kakao.

9. Du behøver ikke bekymre dig om, om du burde lave lektier eller sidde ude og nyde solen. Du laver lektierne i dag, og snupper solen, når den kommer.

10. Du bliver ikke sat til at hjælpe dine forældre med havearbejdet.

11. Du kan tjekke din yndlingshjemmeside www.viunge.dk for de seneste nyheder om stjernerne eller måske læse da mange pinlige historier.

12. Hvis ikke du allerede har fået fat i den nye Vi Unge Manager, så hop i gummirøjserne og smut ned og køb den. Så kan du bruge hele dagen på at læse den igen og udfylde ting om dig selv.

13. Brug dagen på at se "Twilight" og "New Moon", så du har dem genopfrisket, til du snart skal se "Eclipse" i biografen.

14. Du kan heldigvis stadig shoppe, for enten kan du tage i et shoppingcenter eller også kaste dig ud i at shoppe på nettet.

15. Du slipper for at skulle være social med familien ude i haven, og i stedet kan du bruge noget tid alene på dit værelse.

MestLæste