Mit liv

Derfor elsker vi forår

Af Line Sølvhøj Jensen 14. april 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er skønt, når blomsterne og træerne begynder at springe ud, og det bliver varmere udenfor. Her er ti grunde til, at vi elsker forår.

Elsker du ikke også bare foråret? Vi har samlet ti grunde til, at vi er helt vilde med foråret. Tjek dem ud her og fortæl os, hvorfor du er vild med foråret!

1. Forårsforelskelse
Der sker altså bare et eller andet, når det bliver forår. Man får en kriblen i maven, og man bliver meget hurtigere forelsket. Det er som om, at alle piger og drenge liver mere op, og kærligheden begynder at blomstre, samtidig med at naturen gør det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Man kan lave lektier udenfor
Det er altså bare skønt, når du kan sidde udenfor og nyde solen, samtidig med at du laver lektier. Det gør det altså bare lidt sjovere at lave lektier, når du samtidig bliver varmet af solen, og du kan tage dine fede solbriller på.

[faktaBox]3. Tivoli og de andre forlystelser åbner
Der er altså bare mange flere ting, du kan lave, når det er forår, end når det er vinter. En af de ting, vi elsker allermest ved foråret, er, når Tivoli åbner, og vi igen kan tage på tøsetur ved veninderne og prøve alle de sjove forlystelser.

4. Man kan spise is
Hvis du ligesom os er ret glad for is, så elsker du sikkert også foråret. Selvfølgelig kan man godt spise is om vinteren, men helt ærligt så smager is altså bedst, når man ikke skal spise det med vanter på, samtidig med at man er ved at dø af kulde.

5. Sommerkjole og sandaler
Det er hyggeligt med en varm uldtrøje, men det er altså bare skønt at kunne hoppe i sommerkjolen og skifte de store støvler ud med de fine sandaler.

6. Picnic
Åh, hvor er det bare hyggeligt at tage på picnic. Vi elsker hyggelige ture i skolen og grill på stranden. Der er bare ikke noget bedre end at sidde på et tæppe og nyde nogle lækre snacks.

7. Det er lettere at dyrke motion
Det er altså bare meget lettere at tage sig sammen til at dyrke motion, når det er varmt udenfor, og solen skinner. Det er altså meget sjovere at cykle eller løbe sig en tur, når man ikke skal have sin store vinterjakke på og være bange for at falde, fordi der er sne og is udenfor.

8. Kulør i kinderne
Hvis du også hader din vinterblege hud, så er du sikkert også stor fan af, når solen endelig begynder at titte frem og giver dig fine, røde æblekinder. Man føler sig bare lidt pænere, når man lidt mere farve i ansigtet.

9. Pastelfarver
Vi er ret vilde med pastelfarver, og når foråret nærmer sig, så har vi en god grund til at finde de fine forårsfarver frem. Neglelak, tøj, sko og tasker - det hele skal bare være pastel!

10. Der er længe til vinter
Den sidste grund til, at vi elsker forår, er altså fordi vi nu ved, at der er længe til, at det bliver koldt, mørkt og vinter igen. Nu kan vi bare nyde de næste mange måneder, hvor det bliver varmere og varmere for hver dag, der går.