Mit liv

Debat: Snakker du med de andre Vi Unge-læsere?

Af Tóra Effersøe Mortensen 7. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du ikke allerede har en profil på vores debat, så er det da en perfekt søndags-ting at gå i gang med.


I debatten kan du skrive med andre om alt fra irriterende forældre, søde drenge, mascara til bumseproblemer og tøjkriser. Her får du en lille guide, så du nemt og hurtigt kan oprette en profil.


I højre side af toppen af viunge.dk finder du et login felt, hvor du kan logge ind, hvis du allerede har en profil. Men hvis du ikke har en, så skal du selvfølgelig klikke " Opret ny profil".


Når du har klikket "Opret ny profil" kommer denne side frem, hvor du skal udfylde dit navn, vælge et brugernavn osv. Det er ikke nødvendigt at udfylde det, der hedder "Ekstra oplysninger", det bestemmer du selv, om du har lyst til at gøre.Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger, kan du klikke på "Jeg vil ikke udfylde mere - opret mig nu". Derefter bliver der sendt en email til dig, som har et link, som du skal klikke på for at gøre din profil aktiv. Når du har gjort det, kan du gå i gang med at debattere med de andre viunge.dk læsere. God fornøjelse!


Du finder debatten oppe i vores menu-linje. Debatten er delt op i emnerne fritid, kærlighed, musik og film, mode og skønhed og generel debat. Inde på selve debatten er der nederst i venstre hjørne en lyserød knap, hvor der stå "HER", den skal klikke på den for at oprette et indlæg i debatten, og hvis du vil svare på indlæg fra andre, så klikker du bare på selv indlægget.


Psst!
Måske kan du lokke din veninde til også at oprette en profil - så kan I dele jeres bedste tips og erfaringer med andre.

Tjek debatten ud lige her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste