playliste til skoledagen
Musik

Bliv klar til skoledagen med den her playliste

Af Marie Søndergaard 4. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er det snart tilbage i skole, og det er måske lidt uoverskueligt! Men det bliver meget bedre med den her playliste!

Efter en lang og dejlig sommerferie er det nu tid til at komme tilbage i skole og se alle klassekammeraterne igen. Men det kan altså godt være lidt svært at sætte sig op til, når du er vant til at sove længe og slappe af hele dagen.

Hør også: Den perfekte playliste til din forelskelse

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Heldigvis har vi lavet en playliste, der gør dig helt klar til en lang skoledag. Den gør dig frisk om morgenen, mens du gør dig klar, og du kan høre den på vej til skole for at komme i det helt rigtige humør til at give den hele armen i timerne.

Hør også: Den bedste playliste til din selvtillid

Herunder finder du vores playliste, der gør dig klar til skoledagen! Tjek også alle vores andre playlister ud på Vi Unges Spotify-profil!

Bliv i endnu bedre humør med stjernernes bedste coversange herunder!

Stjernernesbedstecover-sange

Miley Cyrus elsker at synge hendes gudmor Dolly Partons megahit ”Jolene” – og det gør hun også rigtig godt! Hør den her.
”Roar”-sangerinden viste et skjult talent, da hun pludselig kastede sig ud i at rappe hele Jay Z’ og Kanye Wests ”Ni**as in Paris”. Hør den her!
Vi kan høre på Justin Bieber, der synger et cover af Drakes ”Trust Issues”, hele dagen! Hør den her!
Ariana bliver tit sammenlignet med Mariah Carey, og det er der sådan set ikke noget at sige til, når man hører det her cover. Hør den her!
Bea blev kendt i ”X Factor”, men det var først efter programmet, hun lavede dette fantastiske cover af Miley Cyrus’ ”We Can’t Stop” sammen med Boyce Avenue, at hendes karriere tog fart. Hør den her!
Fifth Harmony har holdt sammen efter ”X Factor”, men en af deres bedste optrædener kom allerede i starten, hvor de sang ”Impossible” med Shontelle. Hør den her!
Det er umuligt ikke at holde af den her video, hvor 1D-drengene sidder på en strand og synger Jason Mraz’ ”Im Yours”. Hør den her!
De to charmerende musikere skal snart på en endnu en tour sammen, og de er generelt rigtig glade for at synge sammen. Her synger de et ”mash up” af ”No Diggity” og ”Thrift Shop”. Hør den her!
Ingen cover-liste uden Christopher! Hans Robyn-cover af ”Call Your Girlfriend” var en af de sange, der satte gang i hans seje karriere, og det er der ikke noget at sige til. Hør den her!
Ja, Ed Sheeran får to gange på listen, for han er altså virkelig god til at lave cover-sange! Her synger han 5 Second of Summers supergode hit ”She Looks So Perfect”. Hør den her!

Læs mere om