kærlighed

Bliv en god wingwoman

Af Susie Pedersen 10. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne hjælpe din veninde med at score sit crush? Så se her, hvordan du kan være en god wingwoman for din BFF.

De fleste kender begrebet wingman, som er en god kammerat, der hjælper sin ven med at score drømmepigen.

Læs også: 10 tegn på hun er din BFF

Men den titel kan man altså sagtens vende, så piger også kan få noget ud af det. En Wingwomans vigtigste opgave er blot at hjælpe sin veninde i kampens hede - og sætte sine egne behov til side et øjeblik! Og hvem vil ikke gerne hjælpe veninderne?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Test dig selv: Er du en god veninde?

Hvis din veninde har et crush, men ikke helt selv kan komme igennem til ham, kan du hjælpe hende diskret via de måder, du kan se i galleriet herunder.

Blivengodwingwoman

Snak med vennen Du kan se, at din venindes crush hænger ud med en eller flere af sine kammerater. Din rolle kan i den situation være at åbne snakken med en af vennerne. På den måde kommer din veninde lidt tættere på sin flamme, og måske er det nemmere for hende at åbne snakken med ham, hvis du allerede har godt gang i en samtale ved siden af.
Hav hendes ryg Måske er din veninde lidt usikker på, om hun overhovedet kan snakke med sit crush. Nogle gange kan man godt gå og forestille sig en drømmefyr, og når man så snakker med ham, er han slet ikke lige så interessant. Aftal et naturligt kodeord på forhånd, så hun diskret kan bede om hjælp, hvis du skal redde hende fra samtalen.
Hyg jer i andres selskab Selv om det er megahyggeligt at være bare jer to, hvor I kan snik-snakke om alting, så er det altså en god idé at mingle lidt med andre - og især din venindes crush, hvis hun vil have fingre i ham. Tag med til arrangementerne på skolen – eller andre steder - og deltag i aktiviteterne, selv om I sikkert nogle gange bare har lyst til at tøsehygge.
Giv din veninde en peptalk Din BFF bliver måske lidt anspændt, når hun er tæt på sit crush. Du kender det måske selv? Det eneste rigtige at gøre, det er at give din veninde en lille peptalk, så hun får boostet selvtilliden. Sig til hende, at hun ser smuk ud, eller at du ved, hun kan klare det, og du er lige ved siden af, hvis noget går galt.
Ros hende foran flirten Det lyder måske lidt fjollet at rose din veninde helt vildt i det øjeblik, hendes flirt går forbi. Og det er bestemt heller ikke det, du skal gøre. Du skal finde en hårfin balance og måske nævne hende i en diskret sammenhæng, hvis du snakker med hendes crush. Eller du kan gå over og spørge hende om hjælp, som du ved, hun kan svare på/hjælpe med, når hun står og snakker med ham, så hun kommer til at virke vildt sej.
Hjælp hende Der er jo en chance for, at din venindes flirt også er vild med hende. Måske tænker de det samme, men tør ikke snakke sammen. Hvis flirten kontakter dig på for eksempel Facebook, kan du roligt give ham et lille hint om, at du synes, han skal skrive til hende – hvis altså du fornemmer, at han har følelser for din veninde, men mangler et startskub.
Forstå et hint Når og hvis din veninde får scoret sit crush, så skal du være den seje veninde, der ikke bare bliver hængende, og som ikke forstår et hint. Når hendes mission er lykkedes, er din mission også - og så nyd lige, hvor god en veninde, du har været!

MestLæste