Åh altså, efter en lang sommerferie kan det altså godt være pænt hårdt at vende tilbage til de gamle rutiner. Det er supervigtigt, du udnytter din nyvundne energi, så du er klar parat til et godt skoleår! Se her, hvordan du kommer godt i gang lige fra starten.

Gå-på-modet
Det er vigtigt at være på i timerne, hvis du skal holde gejsten hele året. Husk at få sovet nok, spise sundt, lave dine lektier og deltage aktivt i timerne. Det kan kun blive sjovere, hvis du køber nogle sprøde skole gadgets, som du kan sidde og spille smart med. Start på nogle sjove fritidsinteresser, så du også kan slå hjernen helt fra og tænke på noget andet end skole og lektier, når du har fri. Hverdagen skal nemlig stadig være supersjov.

Lektierne
Lav dine lektier i god tid. Ja ja, vi ved godt, at det er lettere sagt end gjort, men nu har du endelig chancen for at starte på en frisk! Du kan eventuelt mødes med nogle fra klassen og lave lektierne sammen med dem, hvis du synes, det kunne være rart med lidt hjælp. Det gør det altså meget hyggeligere at arbejde, når man gør det sammen. Måske der er en sød dreng fra klassen, som har lyst til at joine?

Læs også: Sådan får du tid til lektierne.

Veninderne
Det bedste ved skolestart er, at man kan se alle sine skønne veninder igen. Totalt hyggeligt! Måske er der startet en ny pige i klassen, eller en af de gamle tøser er pludselig blevet viiildt sød! Hver åben over for nye venskaber. Husk at være sød ved alle, holde på vigtige hemmeligheder og smile sødt til folk. På den måde vil alle elske dig.

Drengene
Er der nogle af drengene, som pludselig er blevet voldlækre i løbet af sommerferien? Vis ham, at du er vild med ham fra starten ved at holde øjenkontakten lidt længere, være omkring ham og fnise lidt ekstra, når han siger noget sjovt. Det virker altså!

Tøjet
Er det måske tid til at springe ind i en ny rolle? Sommerferien har været lang, og de fleste har sikkert ændret sig meget. Tænk over, om du skulle eksperimentere med nogle nye looks i det nye skoleår. Det vigtigste er, at du stadig føler dig tilpas i det tøj, du har på.

Læs også: Få en god start på det nye år.