Det sker

Årets Vi Unge Sommerbillede

Af Thomas Flindt 21. august 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vinderen af Vi Unges ”Årets Sommerbillede”-konkurrence er fundet blandt hundredvis af flotte fotos. Se billedet her!

Vi modtog flere hundrede billeder fra vores skønne læsere over sommerferien, og alle sammen blev samlet i det store galleri, som du kan se her.

To piger havde været ude at svømme med delfiner, rigtig mange havde været på ferie i udlandet, mens størstedelen havde hygget sig med deres bedste veninder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alle billeder fortalte en sød eller sjov historie, og de bragte smilene frem på redaktionen. Derfor var det også vildt svært at pege på ét billede, som skulle være det allerbedste.

Læs også: Find din nye yndlingsblog

Vi lavede en afstemning for at gøre det mest retfærdigt, og resultatet blev SÅ tæt! Her er de sommerbilleder, som var tættest på:

Clara havde indsendt et smukt billede af hende selv, der går på en mark fyldt med gule blomster. Naturen er simpelthen så flot, at vi ikke kunne stå for det.

Anne-Sofie hyggede sig på stranden med sin veninde og en lækker vandmelon. Smarte solbriller, strand og store smil spreder bare god stemning!

Natasia oplevede noget helt unikt i sin sommerferie. Hun svømmede nemlig sammen med en delfin! Det blev fanget på flotteste vis med et billede, der altid vil minde hende om oplevelsen.

Læs også: Sådan er det at være bedste veninder

Men vinderen blev Josephine, der sammen med sine veninder havde en skøn dag på stranden. Billedet er fantastisk på mange måder. Stemningen, bevægelsen, glæden og ikke mindst billedet af en skøn venindeflok, der nyder sommeren for vildt!

Stort tillykke til Josephine og tusind tak for alle de dejlige billeder I har sendt os. Vi sætter stor pris på dem, og vi håber, at I har haft en vidunderlig sommerferie! :)

Vi Unge, teenager, sommer, konkurrence, vind, årets sommerbilleder, billede, læsernes, veninder, ferie, glæde, sjov, smil, strand, sol, delfin

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste