Det sker

8 ting du SKAL gøre i din sommerferie

Af Oliver Kokholm Ungermann 15. juni 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Om få uger er det ENDELIG sommerferie, så det er slet ikke for tidligt at lægge planer! Se her, hvad du skal nå.

Det er næsten sommerferie, og vi bebrejder dig ikke, hvis du allerede får sommerfugle i maven ved tanken – for det gør vi også!

Læs også: Det kan du lave med din sommerflirt

Men hvad skal du så bruge hele den lange ferie på? Du skal i hvert fald nå de her ting!

8tingduSKALgøreidinsommerferie

Der er SÅ mange nice festivaler og koncerter rundt omkring i hele landet, og det er bare en superhyggelig måde at bruge et par dage i sommerferien på – lige meget om det er med veninderne, familien eller kæresten.
Shutterstock
Ja ja, man skal huske sin skønhedssøvn og alt det der, meeeen man skal også huske at have det sjovt i sin sommerferie. Der skal bare være plads til en sleepover med veninderne, hvor der ikke bliver lukket et øje!
Shutterstock
Tag chancen, udnyt sommerfesterne og send et ekstra par søde smil og blikke efter din hotte crush, når du ser ham. Måske bliver sommerferien starten på en flirt!
Shutterstock
Hvis sommervejret bliver, som vi alle håber på, skal du selvfølgelig slikke sol – men du må ikke glemme solcremen! Det er farligt at blive skoldet, og så er det altså heller ikke den sjoveste kulør at komme med, når man skal møde veninderne eller flirten om aftenen.
Shutterstock
Har du længe drømt om at gøre et eller andet nyt og spændende? Nu har du tiden! Inviter familien eller veninderne med, og gør det til virkelighed.
Shutterstock
Har du automatiske alarmer slået til på din telefon? Slå dem FRA! Du skal selvfølgelig ikke sove hele din ferie væk, men der er jo ingen grund til at stå op midt om natten mere…
Shutterstock
Yes, nu har du endelig tid til at se den serie, du længe har tænkt på at gå i gang med. Når regnvejrsdagene kommer, er det bare med at krybe ind under dynen og nuppe en hel sæson på en dag.
Shutterstock
Om det skal være en shoppedag, bagedag, filmdag eller stranddag er lige meget – bare det bliver med dem, du elsker at være sammen med.
Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste