kærlighed

Det kan du lave med din sommerflirt

Af Stine Kærsgaard 27. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du mødt en sød fyr, og vil du gerne have lidt inspiration til, hvad I kan lave sammen? Så læs med her!

Det er helt perfekt at få sig en flirt om sommeren, for der er bare mange flere ting, som man kan lave sammen end om vinteren!

Læs også: Test: Hvor god er du til at flirte?

Klik dig igennem galleriet her, og få gode ideer til hyggelige sommer-dates med din flirt.

Detkandulavemeddinsommerflirt

Det er helt oplagt at planlægge en hyggelig picnic-tur, når det er sommer! Lav nogle lækre sandwich som dem her eller lav de her snacks, som I kan hygge jer med. Tag også et spil samt et varmt tæppe med – så kan det kun blive en virkelig hyggelig date!
Foto: Shutterstock
Om sommeren skal man spise is – helst mange is! Gå en tur med din flirt, og sæt jer og få en is sammen ved havnen, imens I dypper jeres fødder i vandet, eller i en park. Det er super hyggeligt, og I kan snakke om alt mellem himmel og jord imens.
Foto: Shutterstock
Hvis du vil lave noget, hvor du ved, du og din flirt får grinet godt igennem, så tag ham med ud på en rulleskøjtetur. Det er dog en god idé at øve dig lidt først, så du ikke ser alt for klumpe-dumpe-agtig ud!
Foto: Shutterstock
Det er lidt en kliché, men stadig megaromantisk! Gå en lang tur med din flirt, og planlæg det sådan, at I kan se solnedgangen på jeres vej hjem.
Foto: Shutterstock
Selv om det er godt vejr, behøver man altså ikke at være udenfor HELE tiden. Sæt en god komedie på, og hyg jer med slik og popcorn. Du kan også lave den her lækre oreokage!
Foto: Shutterstock
Når solen bager, er det helt oplagt at tage på standen sammen. Tag eventuelt et spil strandtennis eller en badebold med, så I også kan være lidt aktive!
Foto: Shutterstock
Det er skønt at lytte til noget fantastisk musik, man godt kan lide – og særligt, hvis der står en sød fyr lige ved siden af en! Undersøg, hvor der bliver spillet udendørs koncerter, og tag din søde flirt med. Koncerten er det perfekte kysse-sted ♥
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste