Der er stadig længe til det store ræs den 24., og det kan være svært at finde på noget sejt at lave, når der er mørkt og bidende koldt udenfor. Men det er ikke umuligt! Her får du otte tips til, hvordan du slår kedsomheden og ventetiden ihjel.

Pimp dine julegaver
Ja ja, dine julegaver er sikkert megagode i sig selv. Men hvordan ser indpakningen ud? Hvis du virkelig mangler noget at lave, er det en god idé at gøre noget ekstra ud af de pakker, der skal ligge under træet fra dig. Skru op for pynten med fine gavebånd, små julekugler, gran eller hvad du lige kan komme på. Du kan faktisk finde nogle ret lækre og billige ting i for eksempel Tiger og Søstrene Grene, og når du først er i gang, kan du garanteret slet ikke stoppe igen. Slut med kedsomhed!

Snup en tur i hjemmebiografen
Hvad er federe end at ligge på sofaen under dynen og se de hyggeligste jule-tøsefilm? Vi snakker The Holiday, Love Actually, Four Christmases - you name it! Og det er selvfølgelig et must at skovle

Læs også: Gør det selv julegaver!

Træk i forklædet
Inviter din bedste veninde over og sæt gang i jeres helt egen produktion af verdens bedste julegodter. Vaniljekranse, havregrynskugler og fede marcipangrise - nice at lave og dobbelt så nice at spise. Mums!

Skriv en julehilsen
Der er bare noget helt særligt over et brev, der dumper ned i postkassen på god gammeldaws manér. Derfor: Slå kedsomheden ihjel ved at skrive julehilsner til alle dem, der fortjener et par søde ord. Det luner i den iskolde vintertid.

Grin af dig selv
Den er set mange gange før. Men pyt med det! Det er nemlig stadig megasjovt og fantastisk tidsfordriv at klistre billeder af dig og dine veninder ind på små dansende nissekroppe. Tjek det ud på elfyourself.com - du får mavekramper af grin. Så er du advaret!

Leg din egen stylist
I julen er kalenderen proppet med aftaler: Der er festen med klassen, julefrokosten hos din veninde og det store familie-tamtam hos momse. Og tøjkrisen - den er allerede begyndt… Men slap af! Det løser sig nemlig hurtigt, når du inviterer din bedste veninde over, og I sammen gennemgår hele din garderobe og finder det perfekte sæt. Det er megahyggeligt, fuldstændig gratis og langt fra kedeligt!

Gå en tur
Selv om det er megkoldt, kan en gåtur i mørket faktisk være ret hyggelig, hvis du har din veninde eller kæreste i den ene hånd og en kop dampende varm cacao i den anden. Så kan I tjekke alle lysene og de fine juleudsmykninger ud, mens I hygger. Nice!

Åh, fortryder du også lidt, at du har set de her film?

5 film vi aldrig skulle have set

Læs også: Julegaver i forskellige prisklasser!