Mit liv

8 juleting du kan lave, når du keder dig

Af Rikke Rudbæk 13. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Keder du dig? Ikke længere! Herunder får du nemlig masser af inspiration til seje ting, du kan lave i den søde juletid. Juhuu!

Der er stadig længe til det store ræs den 24., og det kan være svært at finde på noget sejt at lave, når der er mørkt og bidende koldt udenfor. Men det er ikke umuligt! Her får du otte tips til, hvordan du slår kedsomheden og ventetiden ihjel.

Pimp dine julegaver
Ja ja, dine julegaver er sikkert megagode i sig selv. Men hvordan ser indpakningen ud? Hvis du virkelig mangler noget at lave, er det en god idé at gøre noget ekstra ud af de pakker, der skal ligge under træet fra dig. Skru op for pynten med fine gavebånd, små julekugler, gran eller hvad du lige kan komme på. Du kan faktisk finde nogle ret lækre og billige ting i for eksempel Tiger og Søstrene Grene, og når du først er i gang, kan du garanteret slet ikke stoppe igen. Slut med kedsomhed!

Snup en tur i hjemmebiografen
Hvad er federe end at ligge på sofaen under dynen og se de hyggeligste jule-tøsefilm? Vi snakker The Holiday, Love Actually, Four Christmases - you name it! Og det er selvfølgelig et must at skovle

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Gør det selv julegaver!

Træk i forklædet
Inviter din bedste veninde over og sæt gang i jeres helt egen produktion af verdens bedste julegodter. Vaniljekranse, havregrynskugler og fede marcipangrise - nice at lave og dobbelt så nice at spise. Mums!

Skriv en julehilsen
Der er bare noget helt særligt over et brev, der dumper ned i postkassen på god gammeldaws manér. Derfor: Slå kedsomheden ihjel ved at skrive julehilsner til alle dem, der fortjener et par søde ord. Det luner i den iskolde vintertid.

Grin af dig selv
Den er set mange gange før. Men pyt med det! Det er nemlig stadig megasjovt og fantastisk tidsfordriv at klistre billeder af dig og dine veninder ind på små dansende nissekroppe. Tjek det ud på elfyourself.com - du får mavekramper af grin. Så er du advaret!

Leg din egen stylist
I julen er kalenderen proppet med aftaler: Der er festen med klassen, julefrokosten hos din veninde og det store familie-tamtam hos momse. Og tøjkrisen - den er allerede begyndt… Men slap af! Det løser sig nemlig hurtigt, når du inviterer din bedste veninde over, og I sammen gennemgår hele din garderobe og finder det perfekte sæt. Det er megahyggeligt, fuldstændig gratis og langt fra kedeligt!

Gå en tur
Selv om det er megkoldt, kan en gåtur i mørket faktisk være ret hyggelig, hvis du har din veninde eller kæreste i den ene hånd og en kop dampende varm cacao i den anden. Så kan I tjekke alle lysene og de fine juleudsmykninger ud, mens I hygger. Nice!

Åh, fortryder du også lidt, at du har set de her film?

5filmvialdrigskullehaveset

”Titanic”HVORFOR GAV DE SÅ HURTIGT OP MED AT PRØVE BEGGE AT LIGGE PÅ DEN DØR? HVORFOR SKIFTEDES DE IKKE TIL AT VÆRE NEDE I DET ISKOLDE VAND? Åh. Vores frustrationer er blevet mange, efter vi så filmen om Roses og Jacks smukke kærlighedshistorie. Først blev vi vildt kede af at tænke på, at tragedien faktisk er sket i virkeligheden, og efterfølgende fandt vi ud af, at filmen er lavet i 1997, og at Leonardo DiCaprio nu er ret gammel! Nooooo! Kan du sige ”Hej, far”?
All Over
”Frost”Okay, vi havde lige bestemt os for, at nu var det slut med flere bamser i sengen. På et tidspunkt bliver man vel for gammel (nej, vel?), og der skal jo ligesom også være plads til et sovende menneske i sengen. Men så skete der det, at vi mødte Olaf. Søde, skøre og syngende Olaf med gulerodsnæsen og de store fortænder. Vi fandt ud af, at man kan få ham som bamse, og så var det det. Nu er der igen totalt bamse-party på værelset.
All Over
”Mean Girls”Seriøst, Regina George og hendes ”plastik-piger” er jo så LEDE, og hvorfor skal Cady nu også begynde at være så ond? Det er jo egentlig ret mærkeligt med den her film, for størstedelen af den handler om at opføre sig sindssygt dårligt, men samtidig elsker vi alle personerne i filmen meget højt. Det giver jo ingen mening, og det har vi det altså virkelig dårligt med, for vi kan ikke lide mobbere i den virkelige verden! Det trøster os selvfølgelig, at filmen har en god morale og alt det der …
All Over
”High School Musical”Fordi Zac Efron. Lige siden vi så den første film i HSM-serien, har han spøgt i baghovedet på os, og det er ret irriterende, at hans navn bliver ved med at dukke op, når man bliver spurgt om, hvem ens celeb-crush er. Det kunne være så meget sejere at nævne en hot fyr fra en helt ny serie eller en eller anden up coming sanger, men så får man alligevel fremstammet ”Øhm, Zac Efron”. Totalt uoriginalt! (Zac, hvis du læser det her, er det bare for sjov, for vi elsker dig for evigt).
All Over
”En flænge i himlen”Vi er ikke helt de samme mennesker, efter vi har set filmen om Hazel og Gus. Der er nemlig et lille stykke af vores hjerte, der vil være revet itu for evigt, og vi har stadig tør hud under øjnene af at græde for sygt. Det sidste handler også om, at vi bliver ved med at pine os selv ved at se filmen igen og igen, fordi John Greens historie har bondefanget os. Det er ikke fair, John!
20th Century Fox