kærlighed

5 ting drenge OGSÅ snakker om

Af Oliver Kokholm Ungermann 29. maj 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du tror måske, det kun er piger, der snakker om de her ting, men det gør drenge faktisk også…

De er altså ikke altid til at finde ud, de der drenge… Hvad snakker de om, og hvad snakker de ikke om? Og hvor meget snakker de overhovedet?

Læs også: 10 ting drenge er ligeglade med

Men nu får du svar på nogle af dine spørgsmål. Drengene snakker nemlig også om de her ting.

5tingdrengeOGSÅsnakkerom

”Har du hørt, at han er vild med hende?” er ikke kun en sætning i en samtale hos pigerne. Når snakken går i en drengegruppe, bliver det seneste nye om flirterierne i klassen nemlig ivrigt delt med hinanden.
Shutterstock
Det er lidt overfladisk, men akkurat som hos pigerne, bliver der også drøftet imellem drenge, hvilken pige der ser ekstra lækker ud i dag, og hvem klassens smukkeste egentlig er.
Shutterstock
Okay, måske bruger drenge ikke ordet ”forelsket” eller snakker om lige så mange følelser som piger, men det er få, der holder det tilbage over for gode venner, når de har et crush. Nogle drenge gør vennerne opmærksom på det, så de ’giver plads’ til, at deres ven kan prøve at score hende.
Shutterstock
Er drenge verdensmestre i at score? Nej! De er måske endda mere fortvivlet, end du selv er, når du crusher, fordi det tit forventes, at det er dem, der tager initiativet. Derfor kan drenge også sagtens dele historier og gode råd til, hvordan man kommer godt ind på en pige.
Shutterstock
Nogle drenge bryder sig ikke om, når piger sladrer, men mange er altså ikke meget bedre selv. Når de hører et rygte eller en sjov historie, er de nemlig mindst lige så hurtige til at fortælle det videre til drengegruppen for et godt grin.
Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om