Krop & Sind

8 ting drenge er ligeglade med

Af Redaktionen 15. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nogle gange bekymrer vi piger os over ingenting, når det kommer til de søde drenge. Se her, hvilke ting drenge er helt ligeglade med.

"Åh, nej! Det gjorde jeg bare ikke". Har du nogensinde tænkt den tanke, mens du har været sammen med dit crush? Så bekymrer du dig måske helt uden grund!

Læs også: 10 mega-irriterende ting drenge siger

Der er nemlig ret mange ting, drenge er helt ligeglade med, men som vi piger, af en eller anden grund tror, er vildt vigtige!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se listen her:

Drenge er ligeglade med…

1. Om du har en bums! Alle får dem. Også drenge.

2. Om du har makeup på eller ej. De fleste fyre bemærker faktisk kun din makeup, hvis du har for meget på.

3. Om du har glemt at barbere ben. Helt ærligt, der er ingen, der gør det hver dag!

4. Hvordan du ser ud "dernede". Når I en dag er klar til at have sex, kan du være helt sikker på, at dét er det sidste, han tænker på.

5. Om du sveder eller bøvser ved et uheld. Hvis han dropper dig, fordi du har normale kropsfunktioner, så er han altså et fjols!

6. Farven på din neglelak. Seriøst, han er fuldstændig ligeglad, om den er knaldrød eller lyseblå.

7. Om du er blevet klippet. Faktisk skal du ikke blive skuffet, hvis han slet ikke bemærker det.

8. Hvad du spiser. Hvis du har lyst til både popcorn, bland-selv slik og Pingvin-stænger i biografen, så gør det! Men husk, at det er god stil at dele. Lidt.

I galleriet kan du se tegn på, om han er den rette for dig!

Duved,hanerdenrettenår

Render du rundt med sommerfugle i maven hele tiden? Du er spændt, inden du skal se ham, og det gør lidt ondt, hvis du bliver jaloux? Det lyder som en klokkeklar forelskelse, og som et tegn på, at du virkelig har fundet en, du holder af!
Mister du kontrollen over dit ansigt, når han træder ind i rummet, så du pludselig står med det største smil på læben? Det er en helt normal reaktion, når drømmefyren er fundet. Heldige dig!
Når du har fundet den rette fyr, kan du med garanti ikke lade være med at skrive til ham konstant! Morgen, middag og aften (og måske endda nat) kører dine fingre henover tastaturet for at holde liv i samtalen med ham. Yay!
”Kan vi ikke snart snakke om noget andet?” er sikkert det, dine veninder tænker, efter du har fablet løs om drømmefyren i de seneste mange dage, men sådan må det gerne være i starten. Det viser bare, at du har fundet en, du bare MÅ fortælle alle om, og det er et klart tegn på, at han er the one.
Fortsætter jeres samtaler helt af sig selv, og kan I ikke vente med at være sammen, er I helt sikkert på rette spor! Det skal gerne være sådan, at du altid har lyst til at se ham, og at du ikke bliver træt af ham i længden.
Forsvinder alle problemer som dug fra solen, når du ligger i hans arme? Så har du virkelig ramt plet! Det kræver den rette fyr, før du simpelthen ikke har lyst til at give slip på ham igen, og den følelse er hele ventetiden og alle forliste forhold værd. Har du ikke fundet ham allerede, så ved du i hvert fald, hvad du kan glæde dig til nu!

Læs mere om

MestLæste