kærlighed

5 ting drenge gerne vil roses for

Af Stine Kærsgaard 23. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne være helt sikker på, at din flirt bliver megaglad, når du giver ham ros? Find ud af, hvad han allerhelst vil roses for her.

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste af os ELSKER at få ros og komplimenter – også de søde drenge!

Læs også: 20 ting drenge ville ønske, du vidste

Det er helt forskelligt, hvad fyre gerne vil roses for - for det giver jo mest mening at rose folk for noget, som de rent faktisk er gode til. Vi kan dog alligevel hjælpe dig lidt på vej, hvis du synes, det er lidt svært at finde ud af, hvad du skal sige til dit crush eller din kæreste, når du gerne vil rose ham eller gøre ham glad.

Læs også: 10 ting drenge er ligeglad med

Med de her fem ting, er der ret stor chance for, at du rammer rigtigt og får hans selvtillid helt i top!

5tingdrengegernevilrosesfor

Noget, drenge elsker, er, når de kan få piger til at grine eller være sjove, når de er sammen med deres venner. Derfor er noget at det bedste, du kan rose en dreng for hans humor! Grin af hans jokes, og fortæl ham, at du elsker, han altid kan få dig til at grine.
Foto: Shutterstock
Drenge elsker at blive beundret af piger. Hvis du giver ham ros, efter han har løst en svær opgave eller har vist sin seje viden inden for et område, vil han blive rigtig glad og stolt. Det kan for eksempel være, at han finder et dokument frem på din computer, som du troede, du havde slettet. Ellers kan du rose ham for at være sej til geografi, hvis han kan udpege den ø på et verdenskort, hvor du og din familie skal hen.
Foto: Shutterstock
Okay, vi kan altså ikke komme udenom, at de fleste fyre synes, det er ret fedt, at man ser dem som rigtige mænd, der kan beskytte en mod alt. Find derfor nogle ting ved ham, som du synes, er mandigt, og giv ham ros for det. Det kan for eksempel være hans muskler, hans højde, hans hænder eller noget helt tredje. Måske kan du også bare sige, at du føler dig tryg, når du lægger dig ind til ham – det elsker de fleste fyre at høre!
Foto: Shutterstock
De fleste drenge går op i at være en god beskytter. Det kan både gælde over for deres mindre søskende eller over for dig. Hvis du roser ham for at være god storebror eller for at være en god kæreste, vil han blive super stolt og smigret.
Foto: Shutterstock
De fleste drenge har en eller flere ting, som de elsker at gå op i. Og det er ofte meget forskelligt, hvad det er! Find derfor ud af, hvad hans interesser er, og ros ham for hans talent - eller hans ivrighed og vilje til at blive god til noget.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste