Det sker

13 ideer til din påskeferie

Af Line Sølvhøj Jensen 30. marts 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Woop woop, det er påskeferie, og det betyder, at du langt fra skal kede dig! Vi har nemlig samlet 13 ideer til, hvad du kan lave i din påskeferie. Sæt i gang!

Ikke noget med at kede dig i påskeferien, for vi har nemlig samlet 13 ideer til, hvad du kan lave i din påskeferie. Har du andre ideer, så skriv dem i kommentarfeltet nedenunder.

Læs også: Du ved, du keder dig, når...

En ny kjole
Årh hvad, hvor er det sejt at lave en kjole ud af blade! Tjek lige denne kjole, som er lavet af Kig Ind-blade - skal du måske ikke lige i gang med at lave en Vi Unge-kjole?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sjove apps
Slå kedsomheden ihjel med nogle ret sjove spil og apps. Prøv for eksempel Easter Cheer, hvor du kan sende gækkebreve via din smartphone, eller Bubble Blaster Easter Edition, der er en nyere udgave af det gamle Bubble Blaster.

En tur i biffen
Du skal da have yndlingsveninden med ind og se "The Hunger Games", "Titanic 3D", "American Pie: Reunion" eller ungdomskomedien "Ta' Mig".

Læs også: 5 sjove ting, du kan lave sammen med din veninde.

Hold påske med dine veninder
Hvad med at få gang i en påske-tradition sammen med dine veninder? Få ideer til en veninde-tradition her, som I kan gentage år efter år.

Ferie med facebook
Har du egentlig fået givet din facebook et coverbillede? Brug tiden på at give din profil en makeover med et smukt coverbillede og et lækkert profilbillede.

ideer, keder mig, påskeferie, veninder, teenager, roman, påske, ferie

Pinterest
Er du endnu ikke kommet på Pinterest, så er det da bare med at tjekke det ud! Vi garanterer dig en masse smukke billeder, og husk lige at tjekke Vi Unges-billeder ud også!

Test dig selv: Hvem passer du sammen med fra One Direction?

Shop amok
Kast dig ud i de lækre pastelfarver, som er vildt populære her til foråret. Selv om ikke har så mange penge at shoppe for, så kan du jo sagtens prøve alt det lækre tøj - og måske har dine forældre lyst til at forære dig en lille påskegave, hvis du er rigtig sød ved dem!

Planlæg sidste skoledag
Ja ja, der er længe til, men måske skal I allerede nu i gang med at tænke over, hvad I skal lave sidste skoledag - både hvis du går ud af folkeskolen og hvis du bare går på sommerferie. Hiv fat i veninderne og gå i gang med at planlæg den fedeste dag!

Læs også: Udklædning til sidste skoledag.

Tag på loppemarked
Du kan finde nogle ret fancy ting på loppemarkeder, så tjek lige ud, hvornår der er et loppemarked i nærheden af dig.

En god roman
Er der noget bedre end at slå tiden ihjel med en god roman under dynen? Smut på biblioteket og spørg eventuelt efter de bøger, der er nyest eller mest populære.

ideer, keder mig, påskeferie, veninder, teenager, roman, påske, ferie

Is-tid
Det er godt nok blevet lidt koldt igen, men når man er i solen, kan man altså sagtens spise en is. Og der er altså kommet et par nye is på iskortet - de skal da lige prøvesmages.

Hjemmelavede flødeboller
Mums, de smager altså bare godt! Tjek opskriften på hjemmelavede flødeboller her!

Familiehygge
Husk også at bruge tid sammen med din familie. Nu har du endelig nogle dage, hvor tiden ikke er fyldt ud med lektier eller aftaler med veninderne. Du vil helt sikkert finde ud af, at de gamle ikke er så tossede at være sammen med.

MestLæste