Mit liv

10 ting, der gør os sommerglade

Af Benedikte Brix 11. juni 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh, sommer, vi er så glade for, du er her! Se Vi Unges top 10 over ting, der gør os sommerglade!

Vi elsker sommer! Her er de ti ting, der gør os allermest glade i disse varme, solrige måneder:

1. Ferie, ferie, ferie
Ja, selvfølgelig ligger ferie nummer 1 på vores elske-liste. Vi kan nemlig ikke komme i tanke om noget bedre ved sommeren end dét, at vi får sommerferie og kan gøre lige, hvad der passer os uden at tænke på sure pligter (farveeel, lektier!).

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Skin på os, sol
Det er så skønt at få hele kroppen varmet igennem af solen - og hvis vi er heldige, kan vi få lidt kulør på de blege stænger (det kunne vi i hvert fald godt tænke os). Men husk solcremen, for solen kan være farlig for din hud - og hvem gider ligne en krebs eller en lædersofa?

Læs også: Fup og fakta når du er i solen

3. Af med tøjet
Det er rart at kunne gå uden jakke, hoppe i de luftige sommerkjoler og så videre, men det er en endnu større bonus, at drengene også begynder at smide tøjet og gå rundt i bar overkrop! Så må man gerne kigge…

4. Strandture og badeferier
Alt, der har med sol, sand og vand (samtidig) at gøre, fortjener en plads på vores liste. Vi er nemlig helt vilde med at hoppe i vandet, slikke sol eller gå tur i strandkanten. Skønt!

Læs også: Er du strandklar?

5. Lyse sommernætter
Solen går megasent ned, så vi kan blive længe ude i det gode vejr. Det er så hyggeligt at snakke med veninderne til sent på aftenen, og så putte med et tæppe efter solnedgang, hvor luften stadig er varm. Perfekt til lejrbål, ristede skumfiduser og hemmeligheder.

sommer

6. IS!
Selv om vi gerne vil være sunde, kan vi altså ikke sige nej til alle de is, sommeren bringer med sig. Det smager jo så lækkert! Og så køler det jo, når det er rigtig varmt.

7. Luft tæerne
Frem med sandaler og klipklappere - nu skal tæerne luftes! Du undgår sure tæer og har endda en undskyldning for at lægge fin neglelak på alle tåneglene. Win!

8. Grillaftener
Hvorfor er det, at pølser smager så meget bedre, når de er blevet grillet? Denne sommer planlægger vi desuden at grille vores egne burgere, lave grøntsags-spyd og riste skumfiduser. Husk en kold cola med isterninger. Ah!

9. Sommerhits
Er det bare os, eller er der mere glad og festlig musik om sommeren? Det har måske noget at gøre med, at vi bliver gladere, når solen skinner - og så begynder vi automatisk at synge højere og danse mere, når vi hører de sidste sprøde hits i radioen.
Tjek for eksempel de her fem sommersange ud!

10. Vi Unge Sommer
Vi har arbejdet lidt ekstra her på det sidste, men det har været det hele værd! Vi har nemlig lavet et rigtig lækkert blad til jer! Vi Unge Sommer har 196 sider fyldt med lækre strandfyre, scoretips og sommerstemning. Det udkommer 20. juni, og vi glæder os helt vildt!

Hvad gør dig allermest sommerglad?

Læs mere om

MestLæste