Det kan være mange forskellige ting, som gør dig til en fantastisk veninde. Noget af det vigtigste er dog, at du respekterer, at din veninde kan være eller tænke anderledes end dig, at du prioriterer at se hende, at du er ærlig over for hende, og at du kan gøre hende glad!

Hvis du gerne vil være sikker på at være en awesome BFF, så tjek de her punkter ud, som vi har listet nedenfor! Hvor mange af dem opfylder du?

1. Du lytter til hende, hvis du har brug for det.

Det er supervigtigt, at du lytter til dine veninde og snakker med hende, hvis der er noget, der går hende på. Det kan være alt fra kriser i skolen, kærestesorger til forældre-problemer.

2. Du går uden om de fyre, som hun crusher på.

Selvfølgelig kan din veninde ikke tage patent på alle drenge i verden, men har hun klart udtrykt, at der er en fyr, som hun er forelsket i og gerne vil score, så bør du holde dig væk!

3. Du er ikke bange for at sige din mening, hvis du synes, din veninde gør noget forkert.

Når man er gode veninder, så skal man også kunne være ærlige over for hinanden og sige ting, som måske kan gøre ondt. I virkeligheden handler det jo bare om, at du vil hende det bedste.

Læs også: Hvornår har du sidst været en god veninde? 

4. Du husker at spørge ind til de forskellige ting, som hun skal.

En god veninde husker de ting, som hendes veninde skal – specielt, når det betyder noget for hende. Så har hun været på date, spillet en vigtig håndboldkamp eller været i Rom med sin mor, så husker du selvfølgelig at spørge ind til det.

5. Hvis hun er trist, fortæller du historier, som kan få hende til at grine.

Du bliver den bedste veninde, hvis du kan se på din veninde, når hun trænger til et godt grin, hvad enten det indebærer, at du fortæller en joke, minder hende om en grineren oplevelse, I har haft sammen, eller sender hende en sjov Snapchat!

6. Hvis hun betror sig til dig, fortæller du ikke hendes hemmeligheder videre.

Det er selvfølgelig også megavigtigt, at din veninde ved, hun kan stole på dig. Så hvis din veninde fortæller dig noget hemmeligt, må du ikke sige det videre – heller ikke selv om det er til jeres fælles veninder.

Læs også: De 10 venindebud

7. Hvis hun har tøjkrise, tilbyder du at hjælpe med tøj, hår og makeup.

Verdens bedste veninde kommer altid til undsætning, når intet look fungerer før en fest. Måske er du endda så nice at tilbyde hende at låne en kjole.

8. Hvis du hører andre tale dårligt om hende, forsvarer du hende så godt, du kan.

Gode veninder har hinandens rygge! Så hvis du overhører nogen bagtale din veninde eller siger dårlige ting om hende, så er du en god veninde ved at forsvare hende og tale hendes sag.

9. Du kan godt tilgive hende.

En god veninde kan tilgive det meste (selvfølgelig inden for rimelighedens grænser). Derfor skal du ikke bære nag, men komme videre!

10. Du fortæller hende, at hun er verdens bedste veninde.

Gør du alle overstående ting, kan du godt være sikker på, at du er en fuldstændig fantastisk veninde. Og siger du det ovenikøbet også til hende, så bliver det ikke bedre!

Her i galleriet kan du se ti tegn på, at du har en god veninde: 

Ti tegn på hun er en god bff