Det' sørme, det’ sandt, det’ …. snart december.

Ja, du læste rigtigt. Nu nærmer vi os den skønne julemåned, december, som skal spækkes med julehygge, forkælelse og julegodter i lange baner - og hvad er bedre end at starte hver dag i december med en lille overraskelse?

I dag findes der et hav af forskellige og spændende julekalendere, og der findes helt sikkert også en til din smag, om du så er til lækker chokolade, interessante låger med citater, beauty-overraskelser eller noget helt fjerde.

Læs også: Ariana Grande arbejder på julesang sammen med disse to store stjerner

Hvis du ikke ved hvilken julekalender, du skal have fingrene i år, så scroll løs herunder, hvor Vi Unge har samlet 8 uimodståelige julekalendere, som du kan forkæle dig selv med i den søde juletid. 

8 julekalendere, du kan forkæle dig selv med i december

1. The Body Shop-julekalender

Hvis du er en ægte hudpleje-fan, så skal du helt sikkert overveje at forkæle dig selv med en julekalender fra The Body Shop. Her kan du nemlig tælle ned til juleaften (+ en ekstra dag!) med lækre skønhedsprodukter, der gemmer sig bag de 25 låger. Ved at købe en The Body Shop-julekalender, vil du ikke kun få skønne overraskelser, du vil også være med til at støtte en række kvindehjem, da en del af julesalget går til organisationer, som støtter voldsramte kvinder. 

Foto: PR

Julekalender, The Body Shop, 425 kr, Køb HER.

2. Friends-julekalender

Hvis du ikke kan få nok af de seks newyorkere, Ross, Chandler, Rachel, Monica, Phoebe og Joey, så skal du helt sikkert overveje at få fingrene i den nostalgiske Friends-julekalender. Julekalenderen byder på hele 25 låger, hvor du kan genopdage nogle af de mest ikoniske (og geniale) Friends-øjeblikke. 

Psst! Bag en af lågerne gemmer der sig også en "Holiday Armadillo"-surprise (...hvis altså du husker afsnittet med Ross, som klæder sig ud til Hanukkah.)

Foto: PR

Julekalender, Friends, ca. 180 kr. Køb HER.

3. Toms-julekalender 

Har du også en sød tand? Så er Toms-chokoladejulekalenderen helt sikkert noget for dig. Julekalenderen gemmer nemlig på 24 lækre chokolade-overraskelser. Mums! 

Foto: PR

Julekalender, Toms, 99 kr, Køb HER.

4. Jelly Belly-julekalender 

Er du til søde sager, så kan du forkæle dig selv med denne lækre Jelly Belly-julekalender, der er fyldt med Jelly Beans. Bag de 24 låger kan du finde forskellige smagsvarianter, som blandt andet smagen af smørpopcorn og blåbæris. 

Foto: PR

Julekalender, Jelly Belly, 229 kr. Køb HER.

5. H&M-julekalender 

Hvis du ikke kan få nok af fine accessories, så er der ingen tvivl om, at denne julekalender fra H&M vil være noget for dig. Julekalenderen gemmer nemig på 24 låger, som hver dag indtil juleaften vil forkæle dig med flotte accessories i forskellige former, farver og størrelser. 

Foto: PR

Julekalender, H&M, 249 kr. Køb HER.

6. Børnenes U-landskalender 2020 

Herhjemme i Danmark er julen kendt for at være hjerternes fest, men sådan står det desværre ikke til alle steder i verden. Et af de steder, som afviger allermest fra vores tilværelse herhjemme i Danmark, er Etiopien. Her er det nemlig de færreste, som får muligheden for at tage en uddannelse. Derfor har dette års udgave af Børnenes U-landskalender valgt at donere overskuddet fra salget til ørkenbørn i Etiopien, så de kan få muligheden for at komme i skole.  Julekalenderen er desuden blevet skabt i samarbejde med DRs nye julekalender 'Julefeber', da de 24 låger vil gemme på et lille hint til aftenens afsnit af julekalenderen. 

Foto: PR

Julekalender, Børnenes U-landskalender, 45 kr. Køb HER.

7. NYX-julekalender

Kalder alle beauty-lovers! Det lækre makeup-mærke NYX har i år valgt at lave den ultimative beauty-julekalender, som er fyldt med ikoniske bestsellers. Julekalenderen indeholder derfor 24 NYX produkter, som både kommer i ministørrelser og i fuld størrelse. 

Foto: PR

Julekalender, NYX, 499 kr. Køb HER.

8. Pukka-julekalender

Er du (også) vild med at starte dine morgener med en varm kop te? Så skal du helt sikkert overveje at købe dette års Pukka-julekalender, som indeholder 24 låger med velsmagende tebreve. 

Foto: PR

Julekalender, Pukka, på tilbud til 83 kr. Køb HER.