Kultur

'X Factor' 2021: Det skal deltagerne nu

Af Tanja Hartmann 12. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
’X Factor ’-finalen er netop løbet af stablen, og vinderen er kåret. De ni deltagere kan nu pakke sammen og vende hjem igen. Men hvilket liv venter der deltagerne efter det store show?

Det blev Oh lands deltager, Solveig, der kunne kalde sig vinder af årets ’X Factor’ 2021.

Med vinderen fundet, er det nu tid til, at alle livedeltagerne vender snuden hjemad.

Dog ser det ikke ud til, at det er en helt almindelig hverdag, som deltagerne vender hjem til. ’X Factor’ har nemlig vendt op og ned på deres liv, og der er store planer i vente, det skriver TV2.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad kommer til at ske i deltagerne liv, når de vender hjem? Det kan du læse om lige her.

LÆS OGSÅ: Alma Aggers ’X Factor’-sejr blev ramt af coronapandemien: ”Jeg er ikke helt vildt skuffet”

Solveig

Solveig gik med den store sejre af 'X Factor'. Hun kan nu se frem til en pladekontrakt med Universal Music Group, som blandt andet har lavet musik med store verdensstjerner som Justin Bieber og Ariana Grande. Derfor kan vi vente en masse musik fra ’X Factor’-vinderen i fremtiden.

Inden da har Solveig planer om at nyde livet lidt og få en masse erfaringer, som kan modne hende. Hun vil først og fremmest fokusere på at afslutte sin 9. klasse, og efter sommerferien vil hun tage et år på musikefterskole, hvor hun kan få øvet sine musikalske evner endnu mere.

Nikoline Steen Kristensen

Nikoline er vendt hjem til det vestjyske, hvor hun vil forsætte med sin HF på Holstebro Gymnasium og HF. Derudover vender hun også tilbage til sit arbejde hos den lokale dagligbrugs.

Selvom at skolen og arbejdet fylder, har Nikoline ikke tænkt sig at ligge musikken bag sig. Hun har nemlig planer om, at hun i løbet af sommeren skal ud og optræde – blandt andet til en masse konfirmationer.

Simon og Marcus

Simon og Marcus vender begge tilbage til 2.g på Thisted Gymnasium. De glæder sig til at se alle deres venner og familie igen.

Musikken kommer også til at blive en del af ’X Factor’-gruppens hverdag. De har allerede store planer om, at de skal skrive og udgive deres helt egen musik.

Lucca

Lucca er tilbage i Aalborg, hvor hun er i fuld gang med at afslutte sin 9. klasse. Efterfølgende har hun ligesom Solveig planer om at tage på musikefterskole.

Lucca vil forsætte arbejdet med musikken. Hun vil blandt andet lære at spille guitar, så hun kan skabe sine egne melodier, og så vil hun skrive sine helt egne sange til.

Dan Laursen

Dan er vendt hjem til sin forlovede og datter på Sydsjælland. Han er også tilbage på sit job som IT-konsulent.

Dan har taget musikken med hjem. Han har nemlig bygget et musikstudie derhjemme, hvor han kan gå i gang med at producere sin egen musik. Han har også fået flere forskellige tilbud fra pladeselskaber, som måske kan bane vejen for et fremtidigt samarbejde.

The Kubrix

De syv gruppemedlemmer er alle tilbage på deres forskellige skoler og uddannelser. Men trods at gruppen nu er spredt rundt omkring i Danmark, ser de stadig meget til hinanden.

For The Kubrix er musikken heller ikke et afsluttet kapitel. De har nemlig tænkt sig at arbejde videre med musikken, og de har også allerede fået nogle helt særlige tilbud, som de ikke kan fortælle mere om lige nu.

Vilson Ferati

Vilson har taget en pause fra sit arbejde og sin uddannelse. ’X Factor’ gav han nemlig blod på tanden til at forsætte sin musiske karriere.

Han bruger dagligt flere timer i studiet på at lave musik, som han blandt andet udgiver på sin Instagram. Han har også planer om at optræde til koncerter og private begivenheder, når landet åbner op.

Neva & Ida

Ida og Neva har begge spændende ting i vente.

Ida er i fuld gang med at afslutte sin HF-eksamen, og herefter rejser hun til London, hvor hun skal være model for bureauet ’IMG Models’. De fik nemlig øjenen op for hende, efter at hun deltog i ’X Factor’.

Neva starter på en musik-HF-uddannelse efter sommerferien, og det ser hun meget frem til.

Selvom de to ’X Factor’-deltagere får travlt med hver deres liv, holder de stadig sammen som en gruppe. De er allerede i gange med at lave to sange, som de vil udgive meget snart.

Hiba

Hiba er tilbage i Odense, men hendes liv er ikke, som det var inden ’X Factor’. Det store show har nemlig fået hende til at tænke over sit liv, derfor har hun lige nu sat sin kandidat i 'Interkulturel Pædagogik' på pause.

Hiba vil i stedet jagte musikdrømmen. Hun har blandt andet fået tilbud fra forskellige steder om at optræde, og det er noget, som hun ser meget frem til.

Læs mere om

MestLæste