Kultur

Vild afsløring: Disse to skuespillere fra 'Venner' havde et crush på hinanden

Af Line Frandsen 28. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Under optagelserne opstod der sød musik mellem to af skuespillerne fra den ikoniske serie 'Venner'. Find ud af, hvem der tale om her.

Ross og Rachel. Rachel og Ross.

Man kan ikke sige 'Venner' uden at sige Ross og Rachel.

Enten var de smaskforelskede – eller også var de rygende uvenner. Nogle gange sukkede de efter hinanden. Andre gange var de hinandens bedste venner.

Til sidst sejrede kærligheden som bekendt. I seriens allersidste afsnit fra 2004 droppede Rachel turen til Paris og sprang stedet i armene på en rørt og forelsket Ross.

Men kunne parret også være endt sammen i det virkelige liv?

Ja, viser det sig nu. Det var nemlig ikke kun i 'Venner', at Ross og Rachel – alias Jennifer Aniston og David Schwimmer – kæmpede for kærligheden. Også i det virkelige liv opstod der sød musik mellem dem.

LÆS OGSÅ: 15 overraskende ting du ikke vidste om 'Venner'

Var forelskede i hinanden

I det længe ventede genforeningsafsnit, der blev frigivet på HBO Nordic torsdag den 27. maj 2021, kom 54-årige David Schwimmer og 52-årige Jennifer Aniston med en afsløring, der nok fik de fleste seere til at få en klump i halsen eller ligefrem fælde en tåre.

Under en rørende samtale om netop Ross og Rachel afslørede de to skuespillere nemlig, at de også var forelsket i hinanden i det virkelige liv – men at det (desværre) altså aldrig blev til mere end flirten og lange blikke.

"I første sæson havde jeg et kæmpe crush på Jen", fortalte Schwimmer, inden Aniston hurtigt afbrød med et "Det var gengældt!".

Se de to turteldue her i 2004 og i dag: 

- På et tidspunkt var vi begge vilde med hinanden på samme tid, men det var altid som to skibe, der sejlede forbi hinanden. Én af os var altid i et forhold, og vi krydsede aldrig den grænse, forklarede Schwimmer i genforeningsafsnittet.

I 1990’erne datede Schwimmer blandt andre sangerinden Natalie Imbruglia, mens Aniston havde  Adam Duritz, Tate Donovan og ikke mindst Brad Pitt på krogen i 1990’erne.

LÆS OGSÅ: Test: Hvilken karakter fra 'Venner' minder du mest om?

Deres første kys 

I de første sæsoner af serien forsøgte Ross ihærdigt at vinde Rachels hjerte, men uden held. Og da Rachel endelig fik øjnene op for Ross, var han fundet sammen med Julie.

Det hele kulminerede som bekendt med et kæmpe skænderi på kaffebaren, der blev efterfulgt af dét, vi alle havde drømt om, håbet på og set frem til - det længe ventede kys.

I dag husker Jennifer Aniston kysset som noget ganske særligt.

I genforeningsafsnittet fortæller hun, at det ville være ”så nederen”, hvis deres første kys skulle være foran kameraet, fordi de begge drømte om mere end bare et tv-kys.

- Selvfølgelig var vores første kys i kaffebaren. Vi kanaliserede al vores beundring og kærlighed til hinanden ind i Ross og Rachel, fortæller Jennifer Aniston i det rørende øjeblik fra genforeningsafsnittet.

Aniston og Schwimmer troede, at ingen kendte til deres forelskelse. Det lykkedes dem da også at holde deres flirt og forelskelse hemmelig for både kærester, presse og fans.

Men de fire andre venner på settet havde altså luret de to turtelduer.

- Åh, vi var klar over det. Vi var klar over det hele tiden, lød det i kor fra Matthew Perry og Courteney Cox i det nye afsnit.

LÆS OGSÅ: Efterfølger af ’The Vampire Diaries’ er på vej!

Læs mere om

MegetMere