Film & serier

Efterfølger af ’The Vampire Diaries’ er på vej!

Af Tanja Hartmann 28. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kalder alle ’The Vampire Diaries’-fans! Kan du ikke få nok de blodtørstige vampyrer? Så er der gode nyheder til dig. En helt ny efterfølger til den populære serie er nemlig på vej.

Kan du ikke få nok at ’The Vampire Diaries’-universet? Så kan du godt forberede dig på at sige goddag til en håndfuld nye vampyrer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skaberen bag den populære serie, Julie Plec, har netop offentliggjort, at hun er i gang med lave bøgerne ’Vampire Academy’ om til en tv-serie. Det skriver Seventeen.

Bøgerne foregår inden for det samme univers som ’The Vampire Diaries’. Her følger vi en række unge vampyrers liv på kostskolen St. Vladimir's Academy, som ikke er en helt almindelige skole. Det er nemlig en skole udelukkende for vampyrer. Vi kommer helt tæt på prinsessen Lissa og hendes bedste ven Rose, der prøver at overleve en verden af forbudte romancer, sociale relationer og skræmmende vampyrritualer.

Der er allerede bestilt 10 episoder af ’Vampire Academy’, som Julie Plec og en lang række andre forfattere er begyndt at skrive.

Hvornår serien udkommer, og hvilke skuespillere der skal være med, vides ikke, men vi vil helt klart holde øje.

Vi kan nemlig ikke vente med, at der kommer endnu en opslugende vampyr-serie, som vi kan bingewatche!

LÆS OGSÅ: Det nye ’Gossip Girl' er på vej: Denne dag udkommer det første afsnit

Læs mere om

MestLæste