Kultur

Super Bowl 2021: Her er de 5 største øjeblikke

Af Tanja Hartmann 8. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Super Bowl er meget mere end bare årets fodboldkamp for amerikanerne. Hvert år i februar er alle verdens øjne rettet mod den amerikanske sportsgren, når det store half-time show bliver skudt i gang halvvejs igennem kampen. I år var det med superstjernen The Weeknd i front. Læs her om de største highlights fra showet i år.

Nogle ser Super Bowl for sportens skyld, mens andre ser Super Bowl for det ekstraordinære show. Er du en af de sidstnævnte, giver vi dig her fem af de største øjeblikke fra søndagens begivenhed. I år bød showet nemlig på store musikoplevelser, kendte i flotte outfits, og så var der en helt særlig ung kvinde, som rørte publikum med sine poetiske ord.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Amanda Gormans rørende digt

Den 22-årige seje amerikanske digter, Amanda Gorman, satte en tankevækkende tone for aftenen, da hun åbnede showet op med et rørende digt. I digtet hylder hun særligt to personer, der gør en forkel under coronapandemien. Det drejer som om en underviser og en sygeplejerske.

Du kan høre hele Amanda Gormans inspirerende tale i videoen her:

Det er ikke første gang, at vi ser Amanda Gorman dele ud af sin poesi foran et stort publikum. Faktisk var hun den yngste nogensinde til at fremføre et digt til en præsidents indsættelse. Talen rørte millioner af mennesker og gjorde Amanda Gorman meget populær på de sociale medier.

Læs også: Amanda Gorman: Bliv klogere på den unge digter, der har taget verden med storm

2. De bizarre masker til The Weeknds performance

Hvert år optræder store verdenstjerner til Super Bowl. Jennifer Lopez, Lady Gaga, og Prince er blandt nogle af de musikere, der har lavet et ekstraordinært show til turneringen. I år var det The Weeknds tur til at lave en mindeværdig optræden. Og mindeværdigt blev showet i hvert fald. For The Weeknd indtog hele den tomme fodboldbane med maskerede dansere, der var iklædt det samme outfit som ham selv. Hele optræden var en blanding af sjove outfits og bizar dans.

Du kan se, hvordan The Weeknd og hans dansere så ud til showet i følgende Twitterpost:

3. Meme-optog efter The Weeknds optræden

Ikke nok med at The Weeknd leverede en vild optræden, så startede han også showet ud med at fare vild på stadionet. Hans første sang "Can't feel my face" nåede endda at starte, før han var kommet ud på fodboldbanen. Det har fået folk til at lave sjove memes omkring The Weeknds forvirrede ansigtsudtryk, da han farede vild. Flere sammenligner reaktionen med et lille barn, der farer vild i supermarkedet.

Du kan se et af de mange sjove memes her:

3. Miley Cyrus' lækre Super Bowl-outfit

Miley Cyrus sendte et billede ud på Instagram, før Super Bowl begyndte. Her viste hun et unikt og supercool Super Bowl-outfit frem. Hun var påført en flot grøn jerseytop, og til toppen havde hun et par lårkorte denimshorts på. Hele outfittet blev bundet sammen af nogle sorte læderstøvler med hæl. Outfittet kombinerede det sporty med det rockede look og var derfor det perfekte look til Super Bowl.

Du kan se Miley Cyrus i sit sprøde outfit herunder:

5. Miley Cyrus vilde TikTok-koncert

Inden Super Bowl begyndte, havde Miley Cyrus planlagt en helt særlig TikTok-koncert som optakt til tuneringen. Hele koncerten blev streamet på TikTok, og her kunne fans se og høre Miley Cyrus optræde med sange som blandt andet "Prisoner". På scenen fik Miley Cyrus besøg af ikonerne Billy Idol og Joan Jett.

MestLæste