Kultur

Se billederne: Her er stjernernes vilde Halloween-kostumer

Christoffer Mygind Juul 2. november 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Instagram / Kendall Jenner
Hvad enten det er glamourøse genskabelser eller frie fortolkninger, så skuffer stjernernes kreativitet ikke, når det kommer til vilde og originale Halloween-kostumer. Vi har samlet de bedste fra Halloween anno 2022 her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er ikke så lidt, der bliver lagt i Halloween hos nogle af verdens største stjerner og kendte mennesker.

Fra kæmpe hold af makeupartister til de mest imponerende kulisser, skulle man næsten tro, at det var en konkurrence blandt stjernerne om, hvem der kan lave de vildeste og mest troværdige kostumer til populære årlige begivenhed.

For eksempel imponerer sanger og skuespiller Janelle Monáe med sin præcise gengivelse af alien-sangerinden Diva Plavalaguna fra filmen 'Det Femte Element' fra 1997, mens sangerinden Lizzo er gået mere komisk til værks og skabt sin version af vores allesammens mest underværdsatte husmor, Marge Simpson, fra tegneserien 'The Simpsons'.

Men selvfølgelig har familien Kardashian/Jenner også bidraget til festen med det ene vilde kostume efter det andet, som de blandt andet havde på til en stor Halloween-fest med Kim Kardashian som vært, hvor hendes enorme villa var pyntet op med alt fra mumier til kæmpe-skeletter overalt.

Se nogle af stjernernes bedste og vildeste kostumer fra årets Halloween-sæson herunder.

Denne artikel blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste