se_listen_her_er_de_mest_populaere_boeger_paa_tiktok
Samfund

Se listen: Her er de mest populære bøger på TikTok

Af Josephine Sjelhøj 24. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du helt vild med både TikTok og bøger? Så er den seneste TikTok-trend måske lige noget for dig. Vi har lavet en liste over de fem mest populære bøger på den berømte app.

Hvis du er på TikTok, har du sikkert helt styr på de nyeste trends inden for makeup, musik og mode. Nu er brugerne på TikTok kastet sig over endnu et emne, nemlig bøger.

Mange brugere har, i den del af TikTok der kaldes ’BookTok’, lavet en online bogklub, hvor de anbefaler deres yndlingsbøger til hinanden. Brugerne har lavet et fællesskab, hvor de åbent kan dele alle deres holdninger og tanker til de bøger, de læser.  

For at finde ud af, hvilke bøger, TikTok-brugerne er allermest vilde med, har Bookriot.com lavet en undersøgelse over, hvilke bøger, der er blevet anbefalet flest gange.

LÆS OGSÅ: Se de vilde videoer: Internettet går amok over denne ’Gossip Girl’-trend

Noget de fem bøger har til fælles er, at de alle er skrevet af kvinder. Samtidig er alle bøgerne i top fire en del af populære bogserier, der også er blevet filmatiseret – så måske har du allerede set filmene, hvis du ikke har fået læst bøgerne.

TikToks femte mest populære bog er også værd at fremhæve. Der er nemlig tale om Jane Austens ikoniske ’Stolthed og fordom,’ der blev udgivet helt tilbage i 1813, og som har været inspiration til utallige film og serier lige siden.

LÆS OGSÅ: Rygter: Kommer der en 'To All The Boys 4'?

Her er de fem mest populære bøger blandt TikTok-brugere:

5. Stolthed og fordom, Jane Austen

4. Twilight-serien, Stephanie Meyer

3. Divergent-serien, Veronica Roth

2. The Hunger Games-serien, Suzanne Collins

1. Harry Potter-serien, JK Rowling

MegetMere