TikTok-Hacks
Samfund

6 TikTok-hacks, du bare må kende til

Af Julie Sofie Hauritz 14. september 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
På TikTok flyder det med hacks, der kan hjælpe dig med at gøre livet lettere (og måske endda også billigere) – og vi elsker det! Fra at lave sine egne vaser til at undgå madspild kan du med sikkerhed finde hjælp til det hele på appen. Vi har samlet 6 hacks fra TikTok, du bare må kende til.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Har du nogensinde stået i en situation, hvor du har tænkt ”det her må kunne gøres lettere”? Bare rolig, TikTok er her for dig!

TikTok er nemlig hjemstedet for alverdens hacks, og står altid klar med en kreativ løsning på ethvert dilemma.

Vi har været på tur i TikToks univers og samlet 6 af de hacks, som du bare må kende til i din hverdag.

1. Få klistermærker af i ét stykke
Du kender det måske: Du har lige købt en ny creme eller et par nye sko, som har det der (irriterende) klistermærke med prisen siddende på. Fordelen ved klistermærker er helt klart, at de klistrer og derfor sidder godt fast – men præcis ligesom, at dét er fordelen ved klistermærker, så er det også ulempen. For hvor svære kan de ikke også lige være at få af?

Heldigvis findes der en løsning – og den indebærer en føntørrer og lidt tålmodighed. Ved at føntørre klistermærket giver klistret sig, og på den måde vil det være lige til at hive af (og så endda i et helt stykke, så det ikke efterlader en masse små klistermærkerester).

2. Lav dine egne vaser ud af aflagte glas
Rigtig mange af os smider vores aflagte rødbede-og syltetøjsglas ud, når vi har tømt dem. Men har du nogensinde tænkt over, at de kan genbruges? Og at de faktisk kan gå rigtig godt som vaser?

Ved at vaske glassene og fjerne klistermærkerne på dem kan de snildt stå skarpt som en del af boligindretningen.

Psst! Er du i det kreative hjørne, kan du også altid give glassene en tur med penslen og lidt maling også.

3. Skær nemt peberfrugt
Peberfrugter smager virkelig lækkert, men ih, hvor kan de være irriterende at skære i, når frøene i dem ryger ud over det hele. Heldigvis findes der rigtig mange tricks til at undgå frø på hele køkkenbordet – og ét af dem indebærer at skære dem ud på en bestemt måde.

4. Undgå brune avocadoer
Er du også vild med alle de lækre salater og dips, som en avocado kan berige os med? Hvis ja, så har du på et tidspunkt sikkert også haft prøvet at stå med en halv avocado, som du ikke havde lyst til at smide ud, men som du samtidig vidste ville være brun og en smule uappetitlig dagen efter.

En tur i noget vand kan sørge for, at din avocado forbliver grøn og frisk – og det er endda, selvom du har skåret den over og gerne vil gemme resterne til senere brug.

5. Pak nemt cremer med pumpe
Det er desværre ikke alle cremer, der har en pumpe, som også har den mulighed at kunne låse selve pumpen, når man skal have den med på tur – og det kan jo godt være irriterende, for hvem gider have sin taske smurt ind i creme?

Men der er (næsten) en løsning til alting – og nu er ingen undtagelse. Almindelig køkkenrulle og en elastik kan nemlig nemt løse problemet.

6. Lav toast uden rengøring bagefter
Mmh, toast er altså undervurderet! Men synes du også, det er lidt træls, som den smeltede ost altid sviner i selve toasteren, når man laver en toast?

TikTok har vist os, at vi faktisk helt kan slippe for at skulle rengøre en toaster. Det eneste, som man behøver at gøre, er at putte bagepapir mellem toasten og toasteren. Mega smart!

Læs mere om

MegetMere