Musik

#Weekendvibes: 10 anbefalinger til en hyggelig (jule)weekend

Af Line Lei Mohrsen Jensen 26. november 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så blev det endelig fredag, og det betyder, at det er weekend. Mangler du inspiration til, hvad du kan lave? Så læs med her, hvor Vi Unge har samlet 10 anbefalinger til en hyggelig (jule)weekend.

Kalenderen siger slut november, og det betyder, at julen står for døren.

I denne weekend er det 1. søndag i advent, og i den anledning har Vi Unge selvfølgelig fundet et par ekstra gode tips til, hvordan du kan komme i julestemning.

Mangler du inspiration til, hvad du skal finde på i weekenden? Så scroll løs herunder, hvor vi har samlet 10 anbefalinger.

Musik:

’Plastic Hearts’ – Miley Cyrus

Tilbage I oktober annoncerede den talentfulde superstjerne Miley Cyrus, at hendes syvende album var lige på trapperne. Nu er dagen kommet, for Miley har netop udgivet sit nye album ’Plastic Hearts’, der består af 12 nye sange.

Du kan lytte til albummet på Spotify HER.

Psst! Du kan læse mere om Mileys nye album 'Plastic Hearts' HER.

’Julefeber’ - Oh Land

Om under en uge starter DRs nye julekalender ’Julefeber’ og i den forbindelse har Oh Land været så heldig at lave titelmelodien. Hvis du vil varme op inden julekalenderens start, kan du derfor lytte til Oh Lands ’Julefeber’ på en lang række streamingstjenester. Du kan desuden se et sneakpeak fra julekalenderen i musikvideoen herunder.

Du kan lytte til ’Julefeber’ på Spotify HER.

Kulturelle oplevelser:

Kom i julestemning i Tivoli

På søndag d. 29. november 2020 siger kalenderen første søndag i advent, og det betyder, at vi godt kan finde julehumøret frem. For at du på bedste vis kan komme i julestemning, er det derfor oplagt at tage et smut forbi Tivoli. Her er haven er nemlig pyntet med alverdens julelys og julepynt – og det er så hyggeligt!

Psst! Tivoli har også nogle af de bedste æbleskiver og en god varm kakao. Mums!

Du kan finde åbningstider og læse meget mere om dette års juleudsmykning HER.

Besøg Statens Museum for Kunst og spis lækre pandekager

Hvis du kan lide kulturelle oplevelser og elsker duften af pandekager, så er Statens Museum for Kunst vist lige noget for dig. På museet kan du nemlig, udover at se en masse spændende kunst, hoppe et smut forbi deres café, hvor de serverer nogle af de lækreste (og mest instagrammede) pandekager.

Du kan finde åbningstiderne og læse mere om SMK HER.

YouTube:

’Infinite Bad Guy’ af Billie Eilish x Youtube

I anledning af at den 18-årige sangerinde, Billie Eilish, netop har rundet én milliard YouTube-visninger på sin musikvideo til ’Bad Guy’, har YouTube valgt at fejre det på en helt ekstraordinær måde. YouTube har nemlig skabt en helt særlig (og uendelig) kollage-musikvideo, som består af tusindvis af covers til sangen. En ekstra bonus er desuden, at hver gang man klikker på linket til musikvideoen, er det en ny version, som popper op. På den måde er det altså en ny oplevelse, hver gang man ser den uendelige musikvideo til 'Bad Guy'.

Du kan finde YouTubes ’Infinite Bad Guy’ HER og se en trailer til konceptet herunder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Sociale medier:

Instagram @homegrownvintage_nb - Lav dine egne juletræslys

Hvis du kan lide at være kreativ, så skal du helt sikkert kaste dig ud i et lille fint jule-krea-projekt. Instagramprofilen @homegrownvintage_nb har nemlig postet et nyt billede af en ny lys-tendens, og denne gang kan du forme dine lys som juletræer. Det eneste du skal gøre er at lægge dine lys i vand i et kvarters tid, hvorefter du kan skære små flager med en urtekniv, som kan blive til juletræets grene.

Du kan se billedet i instagramopslaget herunder.

TikTok @Harry.Tate

På TikTok skal du helt sikkert følge @Harry.Tate, hvis du trænger til et energiboost og et smil på læben. Profilen er nemlig fyldt med sjove videoer, og udstråler en masse god energi.

Du kan finde profilen på TikTok HER.

Læs også: Se den søde video: Stormi Webster roser sin mor Kylie Jenner til skyerne

Film og serier:

'Hjem til jul' på Netflix

En type film og serier, der er oplagt til denne weekend, må være julefilm- og serier. I den norske juleserie ’Hjem til jul’ kan du derfor komme i ægte julestemning, idet den både byder på sne, sjov og kærlighed.

Du kan finde 'Hjem til jul' HER.

'Vild med dans' på TV2

Konkurrencen i 'Vild med dans' begynder for alvor at spidse til, for nu er der kun 6 par tilbage, og i aften skal de ikke blot danse én dans, men to. Som en ekstra bonus til aftenens program åbner Medina desuden ballet, idet hun skal synge sin nye sang ’Til den lyse morgen’. Du kan se nogle af de flotte billeder fra sidste uges program herunder.

Du kan se 'Vild med dans' i aften kl. 20.00 på TV2 eller på TV2 Play.

Læs også: Derfor er Albert Rosin en gammel sjæl

'Den store bagedyst'- finale på DR1

På lørdag kl. 20.00 bliver finalen, og dermed det sidste afsnit, af Den store bagedyst sendt. Det er altså nu, at du skal finde dine gode bageskills frem, så du kan forberede en lækker kage til lørdagens afsnit. Hvem tror du vinder?

Du kan se finalen af 'Den store bagedyst' på DR kl. 20.00.

Læs mere om

MestLæste