Musik

Weekendvibes: 10 anbefalinger til en god weekend

Af Line Lei Mohrsen Jensen 22. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter en uge hvor de fleste af os er kommet tilbage på skolebænken, er det endelig blevet weekend. Mangler du inspiration til, hvad du kan lave? Læs med her, hvor Vi Unge har samlet 10 anbefalinger til din weekend.

Så blev det endelig fredag, og det betyder, at weekenden er lige rundt om hjørnet.

Det er blevet tid til at slappe af, høre noget god musik, se en film eller noget helt fjerde.

Hvis du står og mangler inspiration til, hvad du kan lave i din weekend, har Vi Unge samlet 10 tips herunder.

Film og serier:

”Projekt Prinsesse” på Disney+ (med dine venner)

Hvis du har lyst til at se en humoristisk film om venskab, gode budskaber og drama, så kan det anbefales at se (eller gense) klassikeren ”Projekt Prinsesse”, hvor Demi Lovato og Selena Gomez har hovedrollerne.

Du kan finde filmen på Disney+ HER.

Psst! Disney+ har netop lanceret funktionen ”GroupWatch”, så nu har du muligheden for at se Disney+ sammen med dine venner - men hver for sig. Der kan være helt op til 6 personer på ”GroupWatch”.

”Vild med dans – Knæk Cancer” på TV2

Hvis du står og mangler nogle fede trin til dine TikTok-videoer eller bare godt kan lide underholdning og god musik, så skal du helt sikkert tune over på TV2 i aften kl. 20.00. Her bliver fjerde show af ”Vild med dans” nemlig sendt, og denne gang står showet i ”Knæk Cancers” tegn. På dansegulvet kan du blandt andet se den tidligere julekalenderstjerne Albert Rosin, Faustix og mange, mange flere.

Du kan se programmet HER.

”Euphoria” på HBO

I tirsdags, den 20. oktober 2020, annoncerede Zendaya, som er hovedperson i serien ”Euphoria”, at der er to nye afsnit på vej. Hvis du endnu ikke har set serien ”Euphoria”, så skal du helt sikkert overveje det. Serien behandler nemlig emner som ungdom, kærlighed, sex og misbrug, og det ville da være oplagt at se eller gense serien, inden de nye afsnit kommer på streamingstjenesten HBO.

Du kan finde serien HER.

Psst! Serien indeholder både meget triste og hårde scener, så det skal du være forberedt på, inden du begynder.

Læs også: Trækker Jenna og Albert mon julehygge med på scenen?

Musik:

”Positions” af Ariana Grande

Hvis der er én sang, som vi har glædet os til og som helt sikkert fortjener et lyt, så er det Ariana Grandes ”Positions”, som netop er udkommet i dag, den 23. oktober 2020. I musikvideoen til sangen kan du se Ariana Grande, der befinder sig i rollen som præsident. Sangen kan desuden siges at være et sneak peak på hendes kommende album, der højst sandsynligt bærer samme titel.

Du kan høre sangen HER.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”Leave It Beautiful” af Astrid S.

Den norske sangerinde Astrid S. udgav tirsdag den 16. oktober 2020 sit debutalbum ”Leave It Beautiful”. Albummet er karakteriseret ved 10 fantastiske numre, der spænder over alt fra hjertesorg til musik, som giver dig lyst til at danse. ”Leave It Beautiful” er derfor en sikker vinder til din weekend.

Du kan finde albummet HER.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”Melodier” af Anton Walter

Den unge sanger, Anton Walter, er endnu en kunstner, som har udgivet en ny sang i dag. Singlen hedder ”Melodier” og omhandler en ungdommelig og ufiltreret kærlighed.

Du kan finde sangen HER.

Sociale medier:

Instagram @frederikkewaerens

Hvis du har en sød tand eller elsker at stå i køkkenet, så kan det helt sikkert anbefales at følge influenceren Frederikke Wærens på Instagram, som dagligt poster opskrifter og billeder af sine lækre kreationer. Men pas på, for du kan godt blive (lækker)sulten.

Du kan finde hende HER.

Podcasts:

”Throwback”

Der er netop udkommet en ny episode af Vi Unges podcast ”Throwback”, og denne gang er det den dygtige YouTuber, Natasja Vind, som gæster studiet. Måske har du allerede hørt om Natasja? Hun er nemlig en utrolig cool pige, som særligt er kendt for at lave ”daily vlogs” på sin YouTube-kanal. I denne episode af ”Throwback” bliver der blandt andet talt om kropsbehåring og pinlige historier.

Du kan finde podcasten HER.

”Fries Before Guys”

I podcasten ”Fries Before Guys” taler de to værter (og veninder), Nanna og Josephine om de mange spørgsmål, problemer og tabuer, som man møder, når man er en ung kvinde i 2020. Podcasten har mere end 50 episoder, og udkommer flere gange om måneden.

Du kan høre podcasten HER.

Kulturelle oplevelser:

Udfold dine kreative evner på Creative Space

Hvad er mere hyggeligt end at sidde indendørs og snakke med din veninde, mens det regner, og vejret er gråt? I skrivende stund siger vejrudsigten, at den kommende weekend skal bestå af gråvejr og regn, og derfor er det næsten oplagt at tage forbi et kreativt værksted, hvor du (og måske din veninde) kan male på keramik og hygge jer.

De kreative værksteder findes blandt andet i København, Odense og Århus, og du kan booke en tid og læse meget mere HER.

Læs mere om

MestLæste