Kendte

Video: Trækker Jenna og Albert mon julehygge med på scenen?

Af Line Lei Mohrsen Jensen 22. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Var du også fan af ”Tinkas juleeventyr” husker du helt sikkert skuespilleren, Albert Rosin, der spillede Lasse. Albert er netop aktuel som deltager i dette års ”Vild med dans”, men kan vi mon forvente, at han trækker julestemningen fra julekalenderen med sig ind på dansegulvet? Se med her, og bliv klogere.

Den 18-årige skuespiller, Albert Rosin, som du måske bedre kender som ”Lasse” i ”Tinkas juleeventyr” og ”Tinka og Kongespillet”, er netop aktuel i dette års ”Vild med dans”, hvor han danser med Jenna Bagge.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi har nu fulgt parret de sidste tre fredage, og der er ingen tvivl om, at Albert har et skjult dansetalent gemt i sig.

Netop dette var også noget, som dommeren Jens Werner kommenterede på fredag d. 16. oktober 2020, da han sagde, at Albert rent faktisk var den bedste, yngste nydanser i programmets historie.

Men hvordan er det egentlig at gå fra at være Lasse i ”Tinkas juleeventyr” til at være deltager i ”Vild med dans"? Og kan vi mon forvente, at Jenna og Albert byder på lidt julehygge på dansegulvet, når vi nærmer os julemånederne?

Læs også: Video: Sådan reagerer Albert Rosin, når han får opmærksomhed fra piger

Se med i videoen herunder, hvor Albert og Jenna blandt andet taler om deres tanker i forhold til dansen og inddragelse af juleelementer fra ”Tinkas juleeventyr”.

MestLæste