Kendte

Video: Sådan reagerer Albert Rosin, når han får opmærksomhed fra piger

Af Anna Birch Jakobsen 16. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Albert Rosin vandt utallige pigehjerter, da han spillede Tinkas bedsteven, Lasse. Nu danser han i "Vild med dans", og opmærksomheden er kun blevet større. Tidligere begyndte han at ryste, når pigerne skrev til ham. Se hvordan, han reagerer nu.

Den 18-årige skuespiller Albert Rosin, som lige nu er med i "Vild med dans", har fået meget opmærksomhed fra pigerne helt siden, at han som 12-årig var med i ungdomsserien "Panisk Påske".

Han spillede Rune, klassens 'nørd', og herefter begyndte han for første gang at modtage mange søde beskeder fra piger. Han var så overvældet over den store opmærksomhed, at hans krop begyndte at ryste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Efter Albert spillede Lasse i "Tinkas Juleeventyr" og "Tinka og Kongespillet", blev opmærksomheden fra piger kun større og større - og nu, hvor han fører sig frem som en charmerende ung mand på dansegulvet, er opmærksomheden bestemt ikke blevet mindre.

Læs også: Video: Josephine Højbjerg hepper på Albert Rosin i "Vild med dans"

I videoen herunder kan du se, hvordan Albert i dag reagerer på de mange søde beskeder, som han får i forbindelse med "Vild med dans".

Læs mere om

MestLæste