Kendte

Video: Josephine Højbjerg hepper på Albert Rosin i "Vild med dans"

Af Anna Birch Jakobsen 8. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tinka og Lasses venskab fortsætter: Josephine Højbjerg, som spiller Tinka i "Tinkas Juleeventyr" hepper på Albert Rosin Harson, som spiller Lasse, og hun tror på, at han vinder "Vild med dans".

Albert Rosin Harson gik i det første liveshow af "Vild med dans" på scenen som 'tango-Alberto' sammen med sin dansepartner Jenna Bagge. Parrets første dans gik strålende! Faktisk så godt, at dommeren Jens Werner allerede nu er overbevist om, at Albert Rosin er den bedste dansepartner, som Jenna Bagge nogensinde har haft i "Vild med dans" - og hun har altså været med hele 6 gange før!

Psst! HER kan du læse, hvorfor Albert kalder sig selv for 'tango-Alberto'.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu skal parret danse Cha Cha Cha i programmets næste liveshow fredag d. 9. oktober - og vi er spændte på at se, om det bliver med Alberts tidligere kollega og veninde fra Tinka, Josephine Højbjerg, som tilskuer ved de runde borde.

Læs også: Test: Kunne du være med i "Vild med dans"?

Albert overvejer nemlig at invitere veninden ind i studiet, så hun kan heppe fra sidelinjen. Men Josephine bor på Bornholm, som desværre er en smule langt væk fra "Vild med dans"-studiet i København.

I videoen herunder kan du se, hvad Josephine svarer til Alberts invitation.