Kendte

Video: Albert Rosin i "Vild med dans"-øvelokalet

Af Anna Birch Jakobsen 1. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Måske kender du Albert Rosin Harson som Lasse fra julekalenderne om Tinka? Nu skal 18-årige Albert være med i "Vild med dans", hvor han forvandles til tango-Alberto.

Allerede på fredag d. 2. oktober starter den nye sæson af "Vild med dans", og det betyder selvfølgelig, at der allerede er et hold kendte deltagere, som allerede er i gang med at forbedre sig, så de kan nå at lære at danse.

Denne sæsons yngste deltager er den 18-årige skuespiller Albert, som du sikkert kender som Lasse fra de to julekalendere "Tinkas Juleeventyr" og "Tinka og Kongespillet". Albert skal danse med danseren Jenna Bagge, som har danset i "Vild med dans" i seks sæsoner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Kunne du være med i "Vild med dans?"

Da Albert først startede sin dansetræning, synes han, at det var en smule grænseoverskridende. Når man er dansepartnere, skal man nemlig været meget tæt på hinanden.

Jenna og Albert skal i første program danse tango - og i en intens tango er det ikke kun kroppene, der skal være tæt sammen, men også ansigterne skal være helt tæt på hinanden, så det næsten ligner, man skal til at kysse.

Albert mener dog, at hans job som skuespiller kan komme ham til gode i "Vild med dans". Han påpeger nemlig, at ligesom når man spiller skuespil, kan man på dansescenen også bare lade som om, at man spiller en rolle. På den måde bliver det en smule nemmere at være intens, mens hele Danmark kigger med - og som en ekstra bonus kan man jo bare vælge at spille en rolle, som er virkelig god til at danse...

Derfor forvandles Albert på dansegulvet til den meget "macho tango-Alberto."

Læs også: Julia Sofia: "Jeg skal have børn med denne mand"

Den tætte kontakt er altså ikke noget problem længere. Men der opstod en ny udfordring, da Albert prøvede sine dansesko på for første gang...

Se hvad der skete i videoen herunder, hvor Albert og Jenna fortæller om de største udfordringer og de sjoveste træningsøjeblikke.

Nu glæder vi os endnu mere til at se tango-Alberto (i sine dansesko) og resten af danserne på gulvet!

Læs mere om

MestLæste