Kendte

Julia Sofia: "Jeg skal have børn med denne mand"

Af Maria Hoang 25. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Julia Sofias ven og tidligere dansepartner i "Vild med dans", Frederik Nonnemann, ønsker brændende at få børn, og planen for, hvordan den drøm skal realiseres involverer en regnbue-konstellation med YouTuberen Julia Sofia.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

På mandag sendes en ny omgang "Til middag hos" på TV3, og her starter Pusle Helmuth, ejendomsmægler Jesper Nielsen og influencer Cecilie Schmeichel med at besøge "Vild med dans"-danseren Frederik Nonnemann.

Og i programmet, som sendes mandag klokken 19 på TV3, smider den 30-årige lidt af en bombe, som de andre betegner som "Breaking news".

- Jeg har altid gerne ville have børn, fortæller Nonnemann begejstret til sine gæster.

Læs også: Vennebog: 19 spørgsmål til Julia Sofia

Danseren har siden sommeren 2019 dannet par med Mikkel Dahlstrøm, og de bor nu sammen på Islands Brygge i København.

- I starten var min kæreste sådan: "Jeg skal ikke have børn", "Så har vi to et rigtig stort problem". Så det er bare om at finde ud af, hvordan man får det til at passe sammen, fortæller han ærligt.

Kæresten er nu så langt i processen, at han "vil kigge på det", og her fortæller Nonnemann, at han allerede har lagt en slagplan:

- Jeg dansede med Julia Sofia, som jo er til piger, i "Vild med dans". Og om halvandet år, så snakker vi og ser, om vi kan gøre et eller andet, afslører han og tilføjer, at han håber, kæresten kan overtales til regnbuefamilie-konstellationen.

Læs mere om