weekend vibes
Musik

#WeekendVibes: 10 anbefalinger til en god weekend

Af Anna Birch Jakobsen 1. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så blev det endelig fredag, og vi er maks klar til weekendhygge! Her er 10 anbefalinger, som kan hjælpe dig med at beslutte, hvad du skal lave i weekenden.

Vi er for alvor trådt ind i efteråret. Der er blevet en del koldere - og selvom vi elsker sommer, så er det bestemt ikke nogen dårlig ting.

Vi er vilde med en hyggelig efterårsweekend, hvor man kan slænge sig under dynen med varm kakao og alle vores yndlingsfilm og -serier.

Derfor har vi samlet 10 anbefalinger til, hvad du kan lave denne weekend, mens du får varmen indendørs.

Film og Serier

The Social Dilemma
Hvis du har lyst til at lære noget nyt i weekenden, så kan du se dokumentaren "The Social Dilemma". Den handler om de sociale medier, og hvordan de desværre kan have en negativ indflydelse på vores liv. Det er en god film at se, hvis du vil vide mere om, hvordan du bedst kan forholde dig til de sociale medier.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan se filmen på Netflix HER.

Læs også: Det værste ved sociale medier

Den store bagedyst
Elsker du også "Den store bagedyst"? Så skal du selvfølgelig huske at se med, når den helt nye sæson starter lørdag aften klokken 20.00. Vi kan ikke vente med at lære de nye deltagere bedre at kende - og se hvilke fantastiske kager, de skal lave.

Enola Holmes
Enola Holmes er Sherlock Holmes lillesøster, og hun har nogle af de samme evner som sin bror. I jagten på at findes deres forsvundne mor beviser Enola, at hun måske endda er endnu smartere end Sherlock. En god myseriefilm med masser af girl power!

Du kan se filmen på Netflix HER.

Musik

"On Me" - Jada
Jada er i denne uge udkommet med sin nye sang "On Me", og Jadas lyd er en blanding af Britneys Spears og den seje 90’er start 00’er gruppe Destiny’s Child – som Beyonce har været med i.

Du kan høre den på Spotify HER.

"Alene" - Thor

Thor fra CityBois er netop udkommet med en single, og vi er alle forvirrede. Er han gået solo? Kommer der mere musik fra CityBois?

Vi håber, at drengene stadig skal lave musik sammen, for selvom Thors nye sang er rigtig god, så er Bois bare en favorit, vi ikke vil undvære.

Du kan høre den på Spotify HER.

Læs også: Er Thor Farlov gået solo?

"Mood" - 24kGoldn feat. Iann Dior

Måske har du hørt "Mood" på TikTok? Det er et rigtigt sommerhit, som vi vil tage med os ind i efteråret for at forlænge sommerviben lidt endnu.

Du kan høre den på Spotify HER.

Sociale Medier

App: Smitte Stop
Der er i samarbejde med sundhedsstyrelsen blevet lavet en app, som kan hjælpe os med at bremse spredningen af corona - og jo flere der har downloadet app'en, jo bedre kann vi forhåbentligt blive til at mindske smitten.
Hvis du har været i kontakt med en person, som har app'en på sin telefon og efterfølgende er blevet testet positiv med corona, så får du en besked på din telefon. På den måde ved du, at du skal blive hjemme og testes for corona, før du igen må gå i skole.

Instagram: @astrologys_space
Hvis du synes, astrologi er spændende og det er sjovt at læse horoskoper, så skal du følge denne instaprofil. Her kan du finde mange sjove memes til alle stjernetegnene, så du kan tjekke ud, om det passer på dig selv og alle dine venner.

Foto: @astrologys_space

Bøger og podcasts

"Fyre og Flammer" af Cathy Hopkins
Fyre og flammer er en hel serie af 13 farverige bøger. Bøgerne handler om fire veninder, der alle oplever forskellige tanker og problematikker, som man kan møde, når man går ind i teenageårene... Hvordan kysser man? Kan han lide mig? Hvad skal jeg stille op med mit liv? Hvorfor er mine forældre så pinlige? Hvad er det, der sker med min krop? Disse og mange andre spørgsmål forsøger pigerne at finde svar på.

Du kan låne alle bøgerne på biblioteket eller online lige HER.

Astropod
Er en astrologi-podcast for begyndere. Her kan du høre meget mere om dit eget stjernetegn og lære mere om hvad astrologi egentligt er for noget.

Læs også: Dit stjernetegn afslører, hvilken film du skal se

MestLæste