vi_unge_x_hitlisten_nyt_musik_fra_taylor_swift_dua_lipa_og_mange_flere
Musik

Vi Unge x Hitlisten: Nyt musik fra Taylor Swift, Dua Lipa og mange flere

Af Josephine Sjelhøj 12. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er igen fredag, og det betyder, det er tid til at præsentere jer for alt det nye, spændende musik, der er blevet udgivet i løbet af ugen. For at skabe den perfekte stemning til weekenden, har vi samlet nogle af vores helt nye yndlingssange.

For at få dig i den helt rigtige fredagsstemning har Vi Unge lavet en playliste med 10 helt nye sange, som vi ikke kan få nok af.

De nye udgivelser kommer blandt andet fra danske Chris Burton, popstjernen Dua Lipa – og ikke mindst Taylor Swift, der har pustet nyt liv i en af sine gamle klassikere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lyt til Vi Unges hitliste lige her.

Muri – Nothin’ On You (Beautiful Girls)

Muris nyeste single er et remix af B.o.B og Bruno Mars-hittet ’Nothin’ on You,’ som giver den originale sang en fornyet lyd og betydning. Muri håber, at sangen kan få folk til at indse, at skønhed kommer i alle former, og at ”alle som vil, skal have lov til at føle sig som en ”beautiful girl”.”

Chris Burton – Hjertet Ved Hvad Det Vil

18-årige Chris Burton er bestemt ikke ny på musikscenen, men nu udgiver han sin første single på dansk – og vi elsker den. ’Hjertet Ved Hvad Det Vil’ markerer begyndelsen på et nyt kapitel i Chris’ karriere, og hvis vi skal bedømme ud fra singlen, spår vi ham en lys fremtid.

Taylor Swift – Love Story (Taylor’s Version)

Alle kender Taylor Swifts megahit ‘Love Story,’ som originalt udkom i 2008, og nu har vi endelig fået en opdateret version anno 2021. Singlen er en del af hendes genindspilning af albummet ’Fearless,’ som hun har hentydet til udkommer d. 9. april. Taylor har virkelig forkælet sine fans det seneste år, og vi er så glade for, at det kun ser ud til at fortsætte lidt endnu.

Dua Lipa – We’re Good

For at fejre udgivelsen af ‘Future Nostalgia - The Moonlight Edition’ har Dua Lipa udgivet singlen ’We’re Good.’ Sangen, der er produceret af danske Sylvester Sivertsen, handler om et par, der er tvunget til at gå fra hinanden. Udover sangen har Dua også udgivet en smuk musikvideo, som vi helt sikkert kommer til at gense flere gange i weekenden.

P!nk ft. Willow Sage Hart – Cover Me In Sunshine

For at fejre valentinsdag har P!nk og sin 9-årige datter Willow udgivet ’Cover Me In Sunshine,’ som bedst kan beskrives som at modtage et kæmpe kram, når man lytter til den. Om sangen siger P!nk, at hun håber, den kan gøre en masse mennesker glade i en svær tid.

Kelly Rowland – Black Magic

Kelly Rowland har netop udgivet singlen ’Black Magic,’ som hylder sorte kvinder. Sangen har et stærkt beat og inspirerende lyrics, der blandt andet fejrer Black History Month, som holdes i februar. ’Black Magic’ blev udgivet som en overraskelse til Kellys fans i anledning af hendes 40-års fødselsdag, og vi er bestemt ikke skuffede. Nu glæder vi os kun endnu mere til at høre, hvilke andre fantastiske sange, hendes kommende EP ’K’ har at byde på.

Ariana Grande – 34+35 (remix) ft. Doja Cat & Megan Thee Stallion

Selvom dette remix blev udgivet for et par uger siden, så har Ariana, Doja Cat og Megan Thee Stallion lige pustet nyt liv i det med en lækker musikvideo, der giver os lyst til at samle vores veninder til en sleepover på et hotel. I en mørk og kold tid er det forfriskende at se noget, der skriger af sjov, positivitet og vigtigst af alt: Empowerment.

Ericka Banks ft. Travis Scott – Buss It

Hvis du er på TikTok, er du helt sikkert stødt på #BussItChallenge, som bruger Ericka Banks’ hit ’Buss It.’ Nu har Travis Scott givet sangen en opdatering med et helt nyt vers, som uden tvivl betyder, at vi slet ikke er færdige med at synge med på omkvædet.

Leah Nobel – Beginning Middle End

Leah Nobels nye single ‘Beginning Middle End’ er den perfekte sang, hvis du vil være i valentins-humør. ‘Beginning Middle End’ er en del af soundtracket til Netflix-filmen ’To All The Boys: Always and Forever,’ som har premiere i dag, og sangen har allerede indtaget en plads på vores kærlighedsplayliste.

Drew Sycamore – 45 Fahrenheit Girl

Den dansk-walisiske sangerinde Drew Sycamore har endnu engang givet os det, vi tror bliver et kæmpehit. ’45 Fahrenheit Girl’ er den perfekte popsang med et catchy beat, fede lyrics og en gennemført musikvideo, der helt sikkert skal ses et par gange mere.

MestLæste