Ugens hits: Populær popstjerne laver comeback
Musik

Ugens hits: Populær popstjerne laver comeback

Af Josephine Sjelhøj 16. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Marina er klar til at gøre comeback med en helt ny single, der uden tvivl gør din weekend lidt bedre. Lyt til den – og alle vores andre nye yndlingssange – lige her.

Varmen er endelig på vej, og for at få dig i det perfekte forårshumør har vi samlet 10 af de nyeste sange, som vi slet ikke kan få nok af.

De nye udgivelser, der bliver soundtracket til din weekend, kommer i denne uge blandt andet fra Julia Michaels, som har givet sine fans en kæmpe overraskelse. Der er også gode nyheder fra superstjernen Marina, som gør sig klar til et stort comeback.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lyt til Vi Unges hitliste lige her.

Katlah & Miss Puppy – Husband

Katlah og Miss Puppy har igennem mange års venskab udviklet et stærkt musikalsk samarbejde, og det er tydeligt at høre på singlen ’Husband’, som bedst kan beskrives som et elektronisk pop-eventyr. Artisterne skriver, komponerer, synger og producerer selv deres sange, og derfor mærker man også tydeligt begge deres personligheder i musikken.

Chris Burton – Festen

2021 markerede begyndelsen på et nyt kapitel i Chris Burtons karriere, da han i starten af året besluttede sig for at udgive musik på dansk. Den 18-årige kunstner er nu klar med sin nye single ’Festen’, som handler om følelsen af at være overset og blive skuffet af de mennesker, man holder allermest af.

MOODY – Crashed My Car

Danske MOODY er tilbage med en af sine hidtil mest personlige sange til dato. Sangerinden har brugt det seneste år på at tage hånd om sit mentale helbred, og singlen ’Crashed My Car’ handler om en mørk periode i MOODYs liv, hvor hun med overlæg kørte galt.

- Følelsen og chokket sidder stadig i mig den dag i dag, men at skrive sangen har hjulpet mig med at acceptere, at det er en del af min fortid og hjulpet mig med at huske på, hvor langt jeg er kommet, siger MOODY om den ærlige sang.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber: ”Det første år af mit og Haileys ægteskab var hårdt”

Bebe Rexha – Sabotage

Bebe Rexhas fans har igennem længere tid håbet på ny musik fra deres idol, og nu får de endelig det, de har bedt om. Bebe har nemlig afsløret, at hun d. 6. maj udgiver et nyt album, og for at fejre det, udgiver hun nu singlen ’Sabotage’. I 2020 annoncerede sangerinden, at hendes næste album er ”noget af det bedste, hun nogensinde har arbejdet på,” og vi glæder os til at høre endnu mere fra hende.

Maia Wright – Break Her Heart

Den svenske sangerinde Maia Wright er klar med sin første single i 2021, og den skuffer bestemt ikke. Den 21-årige kunstner har netop udgivet ’Break Her Heart’, som hun selv beskriver som ”starten på et nyt kapitel”. På Instagram teaser Maia også for en kommende EP, som man uden tvivl skal holde godt øje med.

girl in red – you stupid bitch

Den norske indie/popkunstner girl in red er snart klar med sit debutalbum ’if i could make it go quiet’, som udkommer d. 30. april, og i den forbindelse udgiver hun nu singlen ’you stupid bitch’.

- We accept the love we think we deserve, sådan siger Bill I ’The Perks of Being A Wallflower’, og hvis du nogensinde har relateret til det ikoniske og hjerteskærende citat, er denne sang lige noget for dig.

Julia Michaels – Love Is Weird

Hvis du, ligesom os, sang med på hittet ’Issues’ for fire år siden, vil denne nyhed helt sikkert gøre dig glad. Julia Michaels har nemlig lige bekræftet, at hun endelig udgiver sit debutalbum ’Not In Chronological Order’, som udkommer d. 30. april. Hitmageren, der blandt andet har skrevet sange for Selena Gomez og Justin Bieber, udgiver nu derfor også singlen ’Love Is Weird’, som giver en lille forsmag på, hvad vi kan forvente af albummet.

Regard, Troye Sivan, Tate McRae – You

Der er ingen tvivl om, at både Troye Sivan og Tate McRae er kunstnere, der burde være på alle playlister. Nu har de to sangere slået sig sammen med DJ’en Regard på sangen ’You’, som bedst kan beskrives som en kæmpe banger.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan vælger du den rette uddannelse

Loui ft. Saweetie – Talkin’ Bout

Saweetie, som også står bag monsterhittet ’Best Friend’, har netop udgivet sin nye EP ’Pretty Summer Playlist’. EP’en har de største sommervibes og oser samtidig af empowerment. En af de sange, der er værd at nævne, er hendes collab med kunsteren Loui. Hvis du har brug for at komme i verdens bedste fredagshumør, så er ’Talkin’ Bout’ helt sikkert lige noget for dig.

Marina – Purge The Poison

Marina, der står bag hits såsom ’How To Be A Heartbreaker’ og ‘Primadonna’ vender endelig tilbage med et helt nyt album d. 11. juni. Hvis man skal bedømme ud fra hendes nye single ’Purge The Poison’, kommer det nye album til at indeholde alt, vi har ventet på fra den seje verdensstjerne.

Læs mere om

MestLæste