Justin Bieber: ”Det første år af mit og Haileys ægteskab var hårdt”
Kendte

Justin Bieber: ”Det første år af mit og Haileys ægteskab var hårdt”

Af Josephine Sjelhøj 15. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er næsten tre år siden, at Justin og Hailey Bieber blev gift, og nu fortæller Justin ærligt om, hvor hårdt det første år var. Læs med her, hvor han blandt andet afslører, hvordan de reddede deres ægteskab.

I 2018 chokerede Justin og Hailey Bieber hele verden, da de annoncerede, at de i al hemmelighed var blevet gift.

På sociale medier lignede det, at det glamourøse par levede et lykkeligt liv som ægtefolk, men nu afslører Justin, at alt ikke altid var, som det så ud.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et nyt interview med GQ fortæller verdensstjernen, at det første år af deres ægteskab var ”ekstremt hårdt,” fordi han havde en stor frygt for at være sårbar overfor sin kone.

- Der manglede bare tillid. Der var en masse ting, som vi ikke havde lyst til at indrømme over for hinanden, fordi det føles skræmmende, fortæller Justin i det ærlige interview.

LÆS OGSÅ: Hailey Bieber: ”Corona var en velsignelse for os"

Den manglende tillid betød, at de to superstjerner havde svært ved at finde ud af, hvordan de skulle opføre sig overfor hinanden, fordi Justin var bange for at ødelægge forholdet. Han har tidligere fortalt, hvordan han frygtede, han ikke kunne være trofast i ægteskabet, og det var blandt andet en af årsagerne til, at de ikke stolede på hinanden.

Nu ser det dog ud til, at ægteskabet er på rette spor igen. I interviewet afslører Justin, at han og Hailey er ”tættere end nogensinde før,” og at de planlægger at udvide deres familie i fremtiden.

”Er de overhovedet glade?”

Selvom det først er nu, Justin fortæller om parrets ægteskabsproblemer, så er det noget, fans på TikTok har spekuleret over i længere tid.

Mange TikTok-brugere har nemlig lagt mærke til, hvordan Bieber-parret ikke så lykkelige ud. Det er især den måde, Justin behandler Hailey på, der har været meget omdiskuteret. Fansene var derfor begyndt at spørge sig selv, om de overhovedet kunne lide hinanden.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Hailey Bieber har fået en matchende tatovering med Justin Bieber

Se nogle af videoerne her:

 

 

MestLæste