Hailey Bieber: ”Covid-19 har været godt for mit og Justins ægteskab”
Kendte

Hailey Bieber: ”Corona var en velsignelse for os"

Af Josephine Sjelhøj 22. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I et ærligt interview fortæller Hailey Bieber om sit ægteskab med Justin Bieber, og afslører, hvordan corona har forbedret deres forhold.

Der er ingen tvivl om, at Hailey Bieber elsker sin mand, Justin Bieber. I et nyt interview fortæller modellen ærligt om deres kærlighed til hinanden, men også om, hvilke problemer de har haft, hvorfor deres forhold fungerer, og hvordan det kun er blevet stærkere af pandemien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et interview med ELLE USA fortæller Hailey, at selvom ægteskabet udelukkende har set lykkeligt ud udefra, så har det også haft en bagside.

Den smukke model fortæller, at hun i ægteskabets første år havde lyst til at gemme sig fra offentligheden, fordi alle havde en mening om deres forhold. En mening, der i størstedelen af tilfældene, ikke var positiv. Det resulterede i, at hun var nødt til at slå kommentarerne på sin Instagram fra for at beskytte sit mentale helbred.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber er tilbage: Hør vores nye yndlingssang fra JB - og en masse andre nye hits

Startede som venner

Parret blev gift, da Hailey var 21 år gammel, og hun fortæller, at det var den ”helt rigtige” beslutning for hende, fordi både hun og Justin allerede havde oplevet meget i deres liv og var klar til at tage det næste skridt.

- Vi var venner i meget lang tid, før der var noget romantisk mellem os. Vi var dog enige om, hvordan vi ønskede at skabe en fremtid sammen. Vi havde talt om, at vi skulle gifte os i en ung alder, starte en familie tidligt og opbygge et liv på den måde. Det talte vi om længe før, vi overhovedet vidste, at vi ville være sammen, fortæller Hailey i interviewet, samtidig med, hun afslører, at de mødte hinanden, da de blot var 12 og 14 år gamle.

LÆS OGSÅ: Hailey Bieber springer ud som YouTuber: Se hendes første videoer her

”Corona gjorde os stærkere”

Hailey fortæller også til ELLE, at deres første år som ægtefolk var ”meget vanskelig,” og derfor føltes pandemien som en ”velsignelse”, fordi de fik ro til at fokusere på hinanden.

- Jeg passer meget på med at sige, at pandemien har været en god ting, fordi jeg også ved, hvor meget tristhed og ødelæggelse den har skabt. Men gennem de sidste 6 år af min karriere, har jeg aldrig gået så længe uden at arbejde. Det samme er tilfældet for Justin. Vi har fået så meget tid sammen. Det er ligesom en virkelig lang ferie, hvor vi hele tiden kan hænge ud sammen, siger Hailey om det seneste år med coronanedlukningen.

Er du lige så vild med Hailey og Justin, som vi er? Se nogle af deres sødeste Instagramopslag her:

MestLæste