Justin Bieber er tilbage med nyt album: Hør vores nye yndlingssang her
Musik

Justin Bieber er tilbage: Hør vores nye yndlingssang fra JB - og en masse andre nye hits

Af Josephine Sjelhøj 19. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin Bieber er endelig tilbage med et helt nyt album, og det har selvfølgelig fundet vej til Vi Unges hitliste. Læs med her og find ud af, hvilken sang fra ’Justice’, vi allerede har på repeat, og hvilke andre nye sange, vi ikke kan få nok af.

For at få dig i det perfekte fredagshumør har vi samlet 10 af de nyeste sange, som vi slet ikke kan få nok af.

De nye udgivelser kommer i denne uge blandt andet fra Justin Bieber, som har udgivet albummet ’Justice’ og TikTok-stjernen Addison Rae, som er klar til at prøve kræfter med musik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lyt til Vi Unges hitliste lige her.

Justin Bieber ft. Khalid – As I Am

Justin Bieber har givet os alle sammen en kæmpe gave med albummet ’Justice’, som indeholder banger efter banger. En af højdepunkterne fra albummet er hans samarbejde med superstjernen Khalid på sangen ’As I Am’. Vi ved helt sikkert, hvad vi kommer til at have på repeat resten af weekenden.

Addison Rae – Obsessed

TikTok-stjernen Addison Rae er klar til at prøve kræfter med sin musikalske side på debutsinglen ’Obsessed’. ’Obsessed’ er det perfekte dansenummer og handler om selvkærlighed. Den unge danser fortæller, at hun i lang tid har skrevet sine egne sange, og at superstjernen Taylor Swift er et af hendes største inspirationer.

Alexander Oscar – One More Dance

Danske Alexander Oscar har netop udgivet singlen ’One More Dance’, som både er dansevenlig og opløftende, samtidig med, at den har underlæggende melankolske vibes. Sangen er allerede blevet tilføjet til Spotify-playlister verden over, så mon ikke den kommer til at være på repeat hos flere denne weekend.

Lana Del Rey – White Dress

Lana Del Rey har lige udgivet sin nyeste single, og du kan godt forberede dig på endnu engang at blive fortryllet af hendes magiske stemme. ’White Dress’ er den nyeste single fra Lanas 7. album ’Chemtrails Over The Country Club’, som også udkom i dag.

Sara Kays – Picture Of You

Hvis du har TikTok, så kender du måske allerede Sara Kays, som bruger platformen til at dele sin musik. Nu er hun klar med singlen ’Picture of You’, som vi helt sikkert skal lytte til et par gange eller 10 i weekenden. Sara har tidligere fortalt, at hun håber, hendes sange kan få andre til at føle, at de ikke er alene.

Brynn Cartelli – Long Way Home

Brynn Cartelli blev kendt som den yngste vinder af ’The Voice’ nogensinde, og nu er den 17-årige amerikaner klar med sin nyeste single, ’Long Way Home’. Med 'Long Way Home' beviser Brynn, at hun er en af de kunstnere, man skal holde rigtigt godt øje med lige nu.

Angelina Jordan – 7th Heaven

Norske Angelina Jordan er tidligere blevet kaldt for den næste Amy Winehouse på grund af hendes unikke og soulfulde jazz-stemme. Indflydelsen fra Amy er også tydelig på Angelinas nyeste single ’7th Heaven’, som med sin lyd giver os noget, der adskiller sig fra de fleste playlister med popmusik. Angelina beviser også, at hun ikke er en kopi af store stjerner – hun er helt sin egen, og vi elsker hende for det.

Huron John – Common Ground

Huron John er kendt for at have skabt et musikunivers for sig selv, som er kreativt, farverigt og en smule desorienterende på den allerbedste måde. På hans nyeste single ’Common Ground’ synger Huron om den tvivl og usikkerhed, man kan have i nye forhold.

Lyt til 'Common Ground' her.

LÆS OGSÅ: Hailey Bieber springer ud som YouTuber: Se hendes første videoer her

PJ Harding ft. Noah Cyrus – You Belong To Somebody Else

PJ Harding og Noah Cyrus er efterhånden blevet et kendt makkerpar efter flere fælles udgivelser, såsom ’Dear August’. De to stjerner er snart klar til at udgive en fælles EP, og i den forbindelse har de udgivet nummeret ’You Belong To Somebody Else’.

Chesca ft. Offset & De La Ghetto – COMO TU (DIRTY)

I et nyt remix af sangen ’COMO TU’ får Chesca assistance besøg af Offset og De La Ghetto, som er med til at give nummeret nyt liv. Den puertoricanske sanger fortæller, at hun drømmer om at bryde barrieren med sin futuristiske visioner for musik.

MestLæste