Ugens hits: Ariana Grande i stort samarbejde med verdensstjerne
Musik

Ugens hits: Ariana Grande i stort samarbejde med verdensstjerne

Af Josephine Sjelhøj 23. april 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ariana Grande er tilbage med et remix af et stort hit i samarbejde med en helt særlig kunstner. Lyt til den – og alle vores andre nye yndlingssange – lige her.

Kan du heller ikke få nok af nye gode sange om fredagen? For at få dig i det perfekte weekendhumør har vi samlet 10 af de nyeste sange, som vi slet ikke kan få nok af.

De nye udgivelser, der bliver soundtracket til din weekend, kommer i denne uge blandt andet fra Ariana Grande, der har lavet et collab med The Weeknd. Der er også gode nyheder fra Jada, som er klar med en helt ny single.

Lyt til Vi Unges hitliste lige her.

The Weeknd ft. Ariana Grande – Save Your Tears

Efter samarbejdet på megahittet ’Love Me Harder’ i 2014 og ’off the table’ i 2020 har fans af The Weeknd og Ariana Grande håbet på endnu flere collabs fra de to stjerner. Nu er de endelig tilbage med et remix af The Weeknds store hit ’Save Your Tears’, og de beviser endnu en gang, at de er et musikalsk power-couple.

Jada – I'm Back

Danske Jada er klar med sin helt nye single ’I’m Back’, som igen viser, at hun skriver relaterbare sange, man ikke kan lade være med at synge med på. Sangen handler om at finde tilliden til sig selv igen, efter man har mistet balancen, og at man skal være tro mod lige præcis, den man er.

Jorja Smith – Gone

Den britiske sangerinde Jorja Smith har netop afsløret, at hun snart udgiver en helt ny EP, og for at fejre det udgiver hun nu singlen ’Gone’. Jorja har sin helt egen lyd, og den kommer tydeligt til udtryk på singlen. Selv siger sangeren, at ’Gone’ kan tolkes på mange forskellige måder, men at det også er det, der gør den så god.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Billie Eilish spottet på date med skuespiller

Zoe Wees – Ghost

Tyske Zoe Wees er kun 18 år, men det stopper hende ikke fra at tage hele verden med storm. Sangeren har netop udgivet den følelsesladede single ’Ghost’, som passer til enhver playliste. Singlen viser, at Zoe har alt, der skal til for at blive en stjerne – ærlige tekster, fede melodier og en stor stemme. En ting er helt sikkert: Man skal holde godt øje med Zoe Wees.

Natholdet, Brandon Beal, Christopher – Twerk It Like Miley

Har du også sunget med på ’Twerk It Like Miley’ en million gange? Så vil denne nye udgave helt sikkert gøre dig i ekstra godt humør. I samarbejde med Natholdet har Christopher og Brandon Beal lavet en country-version af hittet fra 2014, og i den sjove video kan du blandt andet også se Malte Ebert og Hjalmer Larsen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stefan Hjort – Du Holder Mig Vågen

Hvis du tidligere på året sang med på Stefan Hjorts single ’Helt Derud’, så er der gode nyheder til dig. Det tidligere Page Four-medlem er nemlig klar med sangen ’Du Holder Mig Vågen’, som med garanti stryger lige ind på en masse pop-playlister denne weekend.

Hasan Shah – Sahara

Dansk-pakistanske Hasan Shah fik tidligere på året en kontrakt med Sony Music India, hvorefter han fik stor succes med singlen ’Hawa’. Nu er han klar med ’Sahara’, og hvis du har brug for en sang, du kan danse til hele weekenden, skal du helt sikkert tilføje denne til din playliste.

Salem Ilese – About A Breakup

Hvis du er på TikTok, kender du helt sikkert Salem Ileses store hit ’Mad at Disney’. Nu er den amerikanske sanger klar med endnu en single, der er lige så relaterbar som den første. ’About A Breakup’ fremhæver Salems unikke stemme, og handler om alle de ting, der er vigtigere end et breakup.

LÆS OGSÅ: Er du ramt af genåbningsangst? Du er ikke alene

ELBA – Speak

Danske ELBA har netop udgivet EP’en ’Speak’, som hun selv beskriver som fortællinger fra sit eget liv. Titelsangen er helt sikkert en af de numre, som skal fremhæves, og den passer perfekt på en fredagsplayliste.

- Jeg ser selv EP’en som et form for studie i at finde min personlige grænse for, hvad og hvor meget jeg vil dele ud af mig selv gennem musikken, skriver ELBA om den nye samling af sange.

BATHSHEBA – Run

Vi har tidligere beskrevet BATHSHEBA som en af de kunstnere, man skal holde rigtig godt øje med i 2021, og nu beviser hun igen præcis hvorfor. Sangeren har netop udgivet den energifyldte sang ’Run’, som er den anden single fra hendes kommende EP, og som handler om, hvordan det er, når en person ikke gengælder ens følelser.

MegetMere