Billie Eilish forelsket: Spottet med ny potentiel kæreste
Kendte

Se billedet: Billie Eilish spottet på date med skuespiller

Af Josephine Sjelhøj 22. april 2021
Har Billie Eilish fundet kærligheden? Det er mange fans overbeviste om, efter hun er blevet spottet med en ny potentiel kæreste. Find ud af her, hvem Billie dater lige nu.

Har Billie Eilish mon fundet kærligheden? Den seje verdensstjerne er blevet spottet på en hyggelig gåtur med en skuespiller, og nu er hendes fans overbeviste om, at de er et item.

Billies nye flirt er den 29-årige skuespiller, Matthew Tyler Vorce, som blandt andet har været med i mindre projekter, såsom ’Little Monsters’ og ’Dark Hours: Typee’.

Parret blev spottet på en gåtur med Billies hund, Shark, hvor de også blev set kramme.

Du kan se alle de søde billeder af det nye par her: 

Har måske datet i et år

Billie er kendt for at være meget stille, når det kommer til hendes privatliv, og derfor skal man ikke forvente, at hun bekræfter forholdet foreløbigt.

Selvom fans ikke forventer, at stjernen gør forholdet officielt, så tyder noget på, at Billie og Matthew måske har været sammen i længere tid, end fans først troede.

LÆS OGSÅ: Billie Eilish gør det igen: Overrasker med vild nyhed

I dokumentaren ‘Billie Eilish: The World’s a Little Blurry,’ gav sangeren et hint om, at hun var i et forhold. Hun nævnte nemlig, at hun fik et FaceTime-opkald fra hendes ”første kærlighed” efter den store Grammy-aften i 2020, og nu tror hendes fans, at hun hentydede til Matthew.

Godkendt af familien

Da rygterne om en mulig romance begyndte at florere, gjorde Matthew straks sin Instagramprofil privat, så fans ikke kunne se hans billeder. Det stoppede dog ikke de ivrige fans i at finde ud af, hvem der følger ham.

Billie følger ikke selv nogen på den populære platform, men til gengæld kan man se, at både hendes mor og hendes bror, Finneas, følger skuespilleren. Mon ikke det er et bevis på, at han allerede har mødt, og er blevet godkendt af, familien?

LÆS OGSÅ: Her er det første land i verden, der giver gratis tamponer og bind

Psst… Hvis du følger Billie på Instagram, har du måske lagt mærke til, at hun næsten lige har givet sit hår en kæmpe makeover. Hvis du er inspireret af hendes nye stil, og selv har lyst til en lille forandring, kan du i galleriet herunder se nogle af de allerstørste hårtrends i 2021.

Hererde11hottestehårtrendsi2021

Tyggegummi-lyserødt

Den cool, tyggegummi-lyserøde farve, som for eksempel set på den danske X Factor-vært, Oh land, hitter fortsat, og er et perfekt look at afprøve her til foråret med lidt glød i huden og pastelfarvet tøj. Hvis ikke du er helt klar på at committe til den lidt anderledes hårfarve, så kan du også starte ud med at købe en ikke-permanent hårfarve, som vaskes ud efter nogle hårvaske.

Store udgroninger

Vi tager vores udgroninger med ind i år 2021, og nu er de endda ligefrem ønskværdige. En ret god trend, hvis du spørger os – og i det mindste én positiv ting som corona-pandemien har bragt med sig!

Krabbede bølger

De krabbede bølger fortsætter ind i år 2021 – bølgerne, som helt sikkert ikke er naturlige, men som ser naturlige ud.

Grunge-looket

Det traditionelle grunge-look skabes ved en klipning, hvor du har kortere hår på toppen og længere hår i nakken. Hvis du føler dig ekstra forårsfrisk og vil gå efter en mere moderne version, så skal din frisure være mere stram og med tydeligt pandehår. Med denne sæsons grunge-frisure er du sikret et max cool rockstjerne-look!

Langt pandehår

En stor ændring, men som hurtigt vokser ud igen? Langt pandehår! Det lange, sexede pandehår er perfekt, hvis du trænger til en ændring, men heller ikke er helt klar til at klippe hele manken af. Vi er helt sikre på, at vi ville føle os 90% mere cool med sådan et pandehår!

Høj hestehale

Ariana Grande har rocket dette look længe, og nu er det tid til, at vi andre følger efter. Den høje og lange hestehale er supersej, går næsten til alt, og giver en badass Ariana Grande-feeling, som vi er vilde med!

Fuld karse

Go big og go home! Hvis du virkelig vil ændre dit look, så gør som Halsey og gå fuldkommen karse. Looket kræver en ordentlig dosis mod, men slutresultatet kan virkelig se cool ud – og hey, hvis ikke nu, hvornår så?

Klassisk bob

Den klassiske bob går aldrig af mode, og den giver dig et instant drys coolness, som ingen anden hårstil kan!

Stort og voluminøst

Tænk 90’ernes Pamela Anderson. I 2021 er det det store og lange hår trender, og hvis du blot har lidt tekstur og kraft i dit hår, så er det et nemt og hurtigt look. Hvis ikke du er født med voluminøst hår, så kan en tørshampoo og saltvandsspray hjælpe dig godt på vej!

Den naturlige ’bronde’-hårfarve

Vores danske leverpostejshår har fået et kæmpe comeback, og vi er vilde med det! Endelig skal håret hverken være helt lyst eller helt mørkt – men allerhelst lige midt i mellem. Så drop hårfarvningen og rock i stedet det naturlige look, hvis du har den famøse leverpostejshårfarve.

Stram sideskilning

Looket med den stramme sideskilning er nemt at opnå og kræver blot en børste og en kam, gele eller voks og en masse hårlak, så de små babyhår ikke får mulighed for at titte frem i løbet af dagen.

Læs mere om

MegetMere