Musik

Tobias fra "X Factor" blev ringet op af verdensstjerne: Se videoen

Af 0 4. februar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: TV 2
Det var ikke kun os, der blev bløde som smør, da Tobias Floor Dahlfelts audition rullede over skærmen i talentprogrammet "X Factor". Manden, der oprindeligt står bag Tobias' sang, Dean Lewis, var nemlig også imponeret, og nu har de to sangtalenter videochattet.

Det er næppe gået din næse - eller din "FYP" (aka. for you page) - forbi, at den 21-årige Tobias Floor Dahlfelt gik til "X Factor"-audition med den 34-årige australske singer-songwriter Dean Lewis' hit "Half a Man".

Kort tid efter programmet med Tobias' audition var blevet vist, reagerede selveste Dean Lewis også på det. Han delte nemlig Tobias' version af "Half a Man" med sine 1.1. millioner af TikTok-følgere.

- Det er det vildeste at selveste Dean Lewis har anerkendt min præstation, lød det fra Tobias, da Vi Unge snakkede med ham den 20. januar i år.

Men nu er det altså blevet endnu vildere! Onsdag den 1. februar 2022 ringede Dean Lewis nemlig til Tobias via et Zoom-opkald, så de to kunne tale sammen for første gang. - Min sang hitter i Danmark på grund af din version, sagde Dean til Tobias og takkede ham for at gøre "Half a Man" megakendt i Danmark. Sangen er pt. en af de mest streamede i landet overhovedet.

PS. har du i øvrigt set, hvordan australieren har fejret sin pludselige danske succes? Tjek hans sjove TikTok-video her:

Som om det ikke var nok, har han endda tilføjet "(I’m very famous in Denmark)" til sin TikTok-bio! Vi skriger!

Da Dean og Tobias talte sammen på Zoom, fortalte sangeren også, at han arbejder på at komme til Danmark snart, og at han meget gerne ville mødes med Tobias og "jamme", når det kunne lade sig gøre.

Dét er et colab, vi gerne venter på! Se hele Dean og Tobias' snak her. Og please bemærk Deans outfit, der både består af en Danmark-T-shirt og et Dannebrogsflag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste