Musik

Snart kommer vi helt tæt på BLACKPINK

Af Line Lei Mohrsen Jensen 17. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
K-pop-bandet ”BLACKPINK” har markeret sig gevaldigt indenfor de seneste par måneder, og det er der god grund til. For udover at den koreanske pigegruppe har lavet en masse fede hits, er den seneste nyhed, at de har teamet op med Netflix og snart udkommer med deres helt egen musikdokumentar.

Ja, du læste rigtigt. K-pop-gruppen ”BLACKPINK” udkommer med en film.

Læs også: BLACKPINK har udgivet ny sang med Selena Gomez

Indenfor det seneste år har de fire medlemmer af bandet, Jennie, Rosé, Lisa og Jisoo, arbejdet benhårdt på at producere en dokumentar, hvor de fortæller deres historie om at komme ind i musikbranchen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dokumentaren hedder ”Light Up The Sky” og kommer i grove træk til at omhandle, hvordan det har været for de fire koreanske piger at komme et skridt tættere på deres drøm om en musikkarriere. Dokumentaren bliver derfor en blanding af pigernes gode oplevelser, deres koncerter og udgivelser, men den kommer også til at vise det hårde slid, som ligger bag deres succes.

”Light Up the Sky” har premiere på det danske Netflix den 14. oktober 2020.

Psst! Kan du heller ikke få nok af den koreanske pigegruppe? Så er der gode nyheder! I oktober 2020 udgiver BLACKPINK nemlig også et nyt album!

Mens du venter på pigernes dokumentar, kan du høre deres seneste hit ”Ice-Cream”, som de har lavet sammen med Selena Gomez. Find den på Spotify HER.