BLACKPINK har udgivet ny sang med Selena Gomez!
Musik

#SELPINK: BLACKPINK har udgivet ny sang med Selena Gomez

Af Line Lei Mohrsen Jensen 28. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Juhuuu! Så er der endelig godt nyt fra K-pop-gruppen BLACKPINK. Pigebandet har nemlig udgivet en ny single i dag – og denne gang er det sammen med Selena Gomez.

Den koreanske pigegruppe BLACKPINK, som går under genren K-pop, afslørede d. 12. august 2020, at de ville udgive en ny single sammen med den tidligere disney-stjerne Selena Gomez.

Lige siden de annoncerede nyheden, har vi ventet i spænding – og i går d. 27. august 2020, gav gruppen os en lille smagsprøve på musikvideoen.

Læs også: Kalder ARMY! BTS kommer med nyt album

I dag, d. 28. august udkom singlen på en række streamings-tjenester – og du få et sneak peak af musikvideoen til BLACKPINK x Selena Gomez’ sang ”Ice Cream” herunder.

Du kan desuden høre sangen "Ice Cream" på Spotify HER.

Det er ikke første gang at K-pop-gruppen BLACKPINK, som består af de fire medlemmer, Jisso, Jennie, Rosé og Lisa, laver en single med en anden dygtig kunstner. Gruppen har nemlig lavet hits sammen med andre store kunstnere før - som blandt andet Lady Gaga og Dua Lipa.

Psst! Kan du heller ikke få nok af den koreanske pigegruppe? Så er der gode nyheder – d. 2. oktober 2020 udgiver BLACKPINK nemlig deres debutalbum, YAY!

Vi glæder os til at se, hvem der mon bliver den næste kunstner, som BLACKPINK laver en sang med! 

MegetMere