Musik

Kalder ARMY! BTS kommer med nyt album

Af Karen Emilie Thalsgaard 20. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det godt nyt fra BTS, der planlægger at udgive et nyt album i slutningen af 2020, og hvis du endnu ikke helt kender så meget til de koreanske drenge, der er et af verdens største boybands, så læs med her.

BTS, er navnet på bandet, som består af syv koreanske drenge, V, Suga, Jungkook, Jimin, Jin, RM og J-Hope, der siden 2010 har vokset sig til et af verdens største boybands. BTS' fanbase hedder ARMY, og de har uden tvivl været med til at bidrage til drengenes kolonorme succes. I 2017 vandt gruppen en Billboard Award, som er ret så vildt, fordi de nåede til de amerikanske hitlister med to nr. 1 albummer samme år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De synger mest på koreansk med få engelske sætninger, og du kan se og lytte til deres mest streamede nummer lige her, hvor de er gået sammen med superstjernen Halsey:

Som du kan se i videoen, så er de virkelige dygtige til at danse og har en helt unik stil - vi synes, de er MEGA cool.

Læs også: OMG! Nu kan du tage online timer på Hogwarts!

Derudover bor drengene sammen i et eksklusivt kollektiv i Seoul, som er hovedstaden i Korea. Det er nemlig ikke helt det samme at være ung stjerne i Korea, som det er i f.eks. Danmark. De må ikke have kærester, og de har mega travlt med musikken. Derfor bruger drengene alt deres tid sammen på at skrive og producere sange.

Læs også: OMG! BTS og Lauv har lavet sang sammen

Tidligere på året blev det meddelt, at BTS snart afgiver koncert i Seoul. Koncerten kan ses fysisk, men også online d. 10. og 11. oktober. Koncerten kaldes ”BTS MAP OF THE SOUL ON: E”, som også er navnet på deres seneste album.

via GIPHY

Og nu kan du og resten af ARMY også se frem til et nyt album. Hvad er dit yndlingsnummer, og hvem kan du bedst lide fra gruppen?