Film & serier

OMG! Nu kan du tage online timer på Hogwarts!

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 18. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du også altid ønsket dig at blive elev på Hogwarts, men modtog aldrig dit optagelsesbrev med posten? Så har Vi Unge en supergod nyhed til dig!
Du kan nu blive elev på selveste Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab, og hvor fedt er det ikke lige!? Om du er født muggler, fuser, troldmand eller heks, kan du komme ind bag lukkede døre og få kendskab til de mest fortrolige hemmeligheder, der findes i den magiske verden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Harry Potter fans har nemlig genskabt magien fra Hogwarts og lavet en digital skole, der hedder Hogwarts Is Here. Her kan du få online undervisning i flere af de mange fag, som du har set i Harry Potter-filmserien. Om du vil tage flere fag på én gang og læse forud som Hermione Granger, eller tage det stille og roligt som Harry Potter og Ron Weasley, bestemmer du helt selv - det skal bare være sjovt! Du kan prøve kræfter med fag som: "Forsvar mod mørkets kræfter", "Eliksirer", "Forvandling", "Magiens historie", "Besværgelser" og mange, mange flere. Læs også: 15 overraskende facts om ”Harry Potter” Kast dig ud i besværgelser som "Expelliarmus, Alohomora, Accio" og bliv magiens mester! Hvem vil ikke gerne prøve en time i forsvar mod mørkets kræfter, hvor man kan møde en boggart udklædt som sin værste fjende for derefter at kaste besværgelsen "Riddikulus", der forvandler dit værste mareridt til et grineflip? Når du tilmelder dig, slipper du for den snedige fordelingshat og kan helt selv bestemme, hvilket kollegium du vil tilhøre. Du vælger selv, om du vil på Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin. Læs også: Hvilket hus på Hogwarts hører du til i? Du behøver heller ikke at tilmelde dig som elev på Hogwarts. Du kan sagtens vælge at blive Hogwarts spøgelse, medarbejder i ministeriet for magi, healer eller en af de mange andre karakterer, som du kender fra Harry Potter-universet. Det eneste, du skal gøre nu, er at finde din tryllestav, kost og fjerpen frem og lade magien begynde - kun fantasien sætter grænser.

MestLæste