Musik

Se Selena Gomez holde pyjamasparty!

Af Selina Sander Jensen 14. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selena Gomez er ikke kun tilbage på de sociale medier, nu er hun også tilbage med ny musik og en ny musikvideo, hvor hun holder pyjamasparty i en kæmpe seng! Se videoen lige her.

Det er over 3 år siden, at den 26-årige sangerinde Selena Gomez har udgivet sit eget album. I mellemtiden har hun dog løbende udgivet et par singler og været med på andres musik.

Lige nu er hun aktuel på Benny Blanco’s nye single ”I Can’t Get Enough” sammen med J. Balvin og Tainy.

I musikvideoen danser Selena Gomez i pyjamas i den største seng, der nogensinde er bygget! Musikvideoen er filmet helt uden pauser, og derfor kan man også se, at Selena faktisk falder et par gange i løbet af videoen. Det er da ret fedt, ikke?

Læs også: Selena Gomez dropper Snapchat på grund af filtre

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se musikvideoen her:

Mon det bliver årets helt store sommerhit?

Heldigvis er der endnu mere musik på vej fra Selena Gomez! I en Instagram-live fortalte sangerinden for nyligt, at hun lige nu bruger tid i studiet, og at det går godt, men at hun er lidt nervøs omkring det kommende album, fordi hun skal til at tage nogle ret afgørende valg.

Derfor prøver hun at væbne sig med tålmodig, så albummet bliver så godt som muligt. Selena forsikrede dog sine fans om, at hendes tredje soloalbum kommer meget snart!

Vi glæder os SÅ meget til at høre endnu mere fra Selena Gomez!

Læs mere om