Kendte

Selena Gomez dropper Snapchat på grund af filtre

Af Selina Sander Jensen 8. marts 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er ikke længe siden, at Selena vendte tilbage til de sociale medier efter en lang pause. I den forbindelse har hun opdaget noget mærkeligt på Snapchats filtre, som har fået hende til helt at droppe app’en!

I en story på Instagram har Selena Gomez for nyligt forklaret og vist, hvordan hun undrer sig over Snapchats filtre. I videoen prøvede hun forskellige Snap-filtre og her lagde hun altså mærke til, at de fleste filtre – og specielt de ’pæne’ filtre – ændrer hendes øjenfarve til blå.

Selena har selv brune øjne, og i videoen sætter hun spørgsmålstegn ved, hvorfor alle de cute filtre har blå øjne, mens de mindre pæne har brune.

”Skal jeg have de her øjne (blå)… for at se godt ud?” spørger Selena undrende i sin story.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Det vidste du ikke om Snapchat

Ifølge Selena var de eneste filtre med brune øjne dem, der fik hendes ansigt til at ligne en statue med et aflangt ansigt og en stor næse (en ”Easter Island-statue”) eller det filter, der gav hende gigantiske øjne og en lillebitte næse:

Se "Easter Island-statuen" herunder. Synes I, at Selena har ret?

Foto: Shutterstock

”De har blå øjne til alle de filtre, der er virkelig pæne, og så tager jeg det her filter på – og så er det brune øjne...”, tilføjede Selena.

Derfor vil Selena holde sig til Instagram fremover: ”Alle sammen, brune øjne er smukke!” slutter hun.

Du kan se videoen med Selena Gomez her:

Havde du selv lagt mærke til, at filtrene ændrer øjenfarven?!