Musik

Rygter: Er der et Billie Eilish og Justin Bieber collab på vej?

Af Selina Sander Jensen 10. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Justin har på det seneste været med på nye sange fra både Ed Sheeran, Chris Brown og Lil Dicky, og nu er der musikrygter om et nyt samarbejde mellem Justin og Billie Eilish! Læs mere her.

Justin Bieber er så småt begyndt at vende tilbage med ny musik, og han har tidligere sagt, at der snart kommer et nyt album fra ham. Nu skulle der efter sigende været blevet afsløret et lydklip, som er et remix af Billie Eilish’ sang ”Bad Guy”, men hvor Justin Bieber også synger!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ikke nok med det, så skrev Justin et lidt mystisk Tweet den anden dag. Alt, der stod i Justins Tweet var ”Remix”, og Billie Eilish’ bror Finneas, som producerer Billies musik, retweetede Justins opslag! Det har fået fans endnu mere op at køre – for bekræftede Justin OG Finneas lige, at der altså ER et remix af ”Bad Guy” eller et andet samarbejde på vej?

Læs også: Billie Eilish: Justin Bieber har skrevet til mig!

Der har også for nyligt været rygter om, at der var endnu et nyt album på vej fra Billie Eilish, men Billie afviste rygterne i en Instagram-story, hvor hun skrev:

”Rygterne om det nye album er fake, meeeeeen – jeg har måske noget andet til jer.”

Så gad vide, om Billie hentydede til noget med Justin Bieber? Det håber vi viiirkelig, for det ville jo være for vildt med et samarbejde mellem de to!

MestLæste