Lorenzo & Charlo
Musik

Lorenzo og Charlo: "Dette realityprogram drømmer vi om at være med i"

Af Josephine Sjelhøj 23. februar 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Lasse Lagoni / TV2
Hvordan er det at få en ekstra chance? Det ved Lorenzo & Charlo fra dette års "X Factor" alt om. Vi Unge har mødt dem til en snak om bootcamp, liveshows og realitydrømme. Bliv klogere på brødrene fra Ikast her.

Det var en stor, men måske også glædelig, overraskelse for alle, da Lorenzo & Charlo pludselig fik en ny chance i "X Factor" af Kwamie Liv, efter de i første omgang var blevet valgt fra af Martin Jensen.

Drengene bag kunstnernavnet er brødrene Malik og Deniz Tanis fra Ikast, og de er nu klar til de store liveshows i talentprogrammet, hvor de glæder sig til at bevise over for seerne, at de er fødte til at stå på en scene.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi Unge har mødt Lorenzo & Charlo til en snak om deres "X Factor"-rejse indtil videre.

Comeback efter 6 chair challenge

Efter deres første "X Factor"-exit havde hverken Malik eller Deniz regnet med, at de ville blive inviteret tilbage til programmet – især ikke af en helt anden dommer.

– Vi var meget chokerede faktisk, fordi folkene bag "X Factor" havde sagt til os, at de bare skulle have et interview med os om, hvordan det var at ryge ud. Vi var lidt forvirrede, fordi når man ryger ud, er man jo lidt irrelevant i princippet, så vi havde en fornemmelse af, at der ville ske et eller andet, men vi vidste ikke, at vi ville komme tilbage.

På kort tid skulle gruppen forberede sig til en bootcamp med en helt ny dommer, og det fik dem til at føle, at de skulle bevise noget. Selvom de begge følte, at det var deres bedste performance indtil videre, var de dog også overraskede, da de blev sendt videre til liveprogrammerne.

– Det betød meget, at vi fik en chance til, men det lagde selvfølgelig også et ekstra pres på os i forhold til at performe, fordi Kwamie har valgt os af en god grund, så vi skulle bevise, hvorfor hun valgte os. Dem, vi var oppe imod til bootcamp, var rigtig dygtige vokalister. Det var ikke stemmen, vi slog dem ud på, det var mere energien og charmen, fortæller de.

Realitydrømme

Lorenzo & Charlos store drøm er at komme ud i verden, så de kan optræde med deres musik. Det er også en af grundene til, at de i første omgang valgte at melde sig til det populære program.

– Vi tænkte, at det kunne være en god mulighed for os at komme ud med vores navn. Vi har altid set realityprogrammer, men "X Factor" var det, der fangede os mest.

Hvis duoen skulle vælge et andet realityprogram at deltage i, er de slet ikke i tvivl om, hvilket det skulle være.

– Det skulle være "Robinson Ekspeditionen". 100 %. Vi får tit at vide, at vi skal prøve "Paradise" af, men det gider vi ikke. Det kunne være rigtigt sjovt, men tænk hvis man kommer til at fucke totalt op, fortæller de grinende.

Fællesskabet er noget særligt

Når man går fra at leve et helt normalt liv til lige pludselig at blive Danmarkskendte, kan det være en meget stor forandring. Og den forandring er der ikke lige så mange, der kan relatere til. Derfor er deltagerne gode til at støtte hinanden, og det giver et særligt fællesskab.

– Vi er sammen med Tina og Oliver [Kwamies to andre deltagere] næsten hver dag – også uden for "X Factor". Der tager vi ud at spise og hygger os. Man får et meget tæt venskab til folk, når man er med.

Også samarbejdet med mentoren, Kwamie Liv, er noget helt særligt for brødrene fra Ikast. Det er især dommerens passion for musik, der skinner igennem, når de øver.

– Hun er rigtig, rigtig dedikeret til det, hun laver, og hun vil gerne have, at vi yder det bedste, vi kan. Det går hun meget op i, og så er hun villig til at sidde i en time eller to ekstra bare for det. Selv når hun har fri, kan hun godt finde på at blive der. Hun er også god til at arbejde individuelt med os alle sammen, så vi bliver endnu bedre til det, der er særligt ved os.

Forventninger til første liveshow

Én ting er helt sikkert, når Lorenzo & Charlo træder ind på den store "X Factor"-scene: Der er dømt good vibes og charme. Indtil da er brødrene spændte på at se, hvad der kommer til at ske, når det første liveshow bliver sat i gang på fredag.

– Vi glæder os til at få at vide, om vi går videre eller ej. Og så bare at synge foran et publikum live. Vi kan godt lide at synge foran et publikum, fordi energien er anderledes.

Læs mere om

MestLæste