Musik

Hugo Helmig er tilbage med nyt album og koncerter i Aarhus og København!

Af Amalie Takahashi Christiansen 31. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har savnet Hugo Helmig på den danske musikscene, men nu er han tilbage med et nyt album og koncerter i Aarhus og København - og du kan høre hans nye musik og købe koncertbilletterne her!

Hvis du er fan af den danske sanger og charmør Hugo Helmig, så er der gode nyheder!

Efter et års pause fra musikbranchen, er Hugo igen klar til at give den gas på scenen – og det kommer til at foregå på Train i Aarhus den 26. november 2020 og på Store VEGA i København den 2. december 2020.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I mellemtiden kan du skrue helt op for lyden til Hugos nye album ”LULU Vol. 2”, som han udgav den 27. marts 2020.

Hugo har som bekendt holdt en pause fra musikken efter, at han i 2017 fra den ene dag til den anden strøg til tops på hitlisterne med debutsinglen ”Please Don’t Lie”.

Den hurtige berømmelse blev for meget for den dengang blot 18-årige Hugo, der forsvandt ind i en verden af blandt andet angst – men nu har han heldigvis fundet sig selv igen, og vi står klar til at tage imod ham med klappende hænder!

Læs også: Dansk youtuber hyldet af Justin Bieber.

Det nye album, som allerede er ude, er fyldt med sange, der beskriver Hugos liv væk fra scenen det seneste års tid i form af seks nye sange og du kan høre dem HER.

”Sangene er bygget op som en fortælling om det år, jeg har været igennem. ’LULU Vol. 1’ udgør, som navnet antyder, kun første del af et mere sammensat værk, og dette er den mørke og undersøgende halvdel af historien,” udtaler Hugo Helmig om sit nye minialbum og fortsætter:

”Jeg var bange for, at folk ville vende mig ryggen. At de aldrig ville høre mine plader mere, og ingen ville komme til mine koncerter. Men samtidig modtog jeg en masse søde beskeder fra folk, og jeg fik en klar følelse af, at de forsøgte at forstå min situation, at de bakkede mig op i min kamp. Det blev jeg simpelthen så glad for, og lige dér besluttede jeg, at jeg var nødt til at bearbejde den her situation ved at fortælle sandheden gennem min musik.”

Den ydmyge Hugo Helmig har intet at skulle bekymre sig for, for vi og alle hans fan bakker ham op og har ventet på, at han igen ville genfinde melodien.

Billetterne til de to koncerter med Hugo Helmig i efteråret 2020 bliver sat til salg tirsdag d. 31. marts, og du kan købe dem HER.

Du kan se musikvideoen til en af de nye sange ”Curtains of My Life” nedenunder.